VASA OMILJENA RASA PSA

Ma kod mene ti je ko u zoloskom vrtu Pas,ribe, kornjace,zecevi,bio jedan i pacov pa sam reko zeni da cu je izbaciti iz kuce zajedno sa njim i ako verujes pretnja je bila efektna,sutradan kad sam dosao kuci umesto pacova bile su kornjace.

Valjda nisu sumske? One su ugrozene i zakonom zasticene. Ja zvanicno imam samo psa, vec mnogo, mnogo puta spominjanog mesanca pekinezera Gizma. Osim toga, hranim u dvoristu vrapce preko dana a uvece prospem malo Whiskasa ili Kitekata ali se sa macama jos nisam upoznala, jos su istraumirane od idiota od haskija koji je pre bio u dvoristu.
Kad se stvore uslovi, verovatno cu ubediti muza da uzmemo jednu kuju njufa ili bernskog planinskog psa. Mada, i sam je pricao o tome. Moj licni favorit i apsolutno naj, najomiljenija rasa je bosanski tornjak a u stopu ga prate gampfr (jermenski ovcar), turkmenski alabaj i kangal (anadolski pastirski pas). Umerenije gore pomenute varijante su kompromis. Ne znam, mozda, kad Gizmo ugine, dodamo jos jednog malog "alarm-dog" tipa francuskog buldoga ili tako nesto.

укуцаш у "гоогле" расу коју желиш и онда притиснеш "ентер" на тестатури и онда у лијевом углу имаш "СЛИКЕ", "ГРУПЕ", "КАТАЛОГ" итд.
кликнеш на "СЛИКЕ" и погазаће ти се слике

свиђа ли Вам се овај пас? ја бих рекао да је ово црни лабрадор, мада нисам сигуран.
кад сам се враћао са села видио сам га, и морао га сликати, имају још двије, али не могу да се пребаце, али пробаћу

evo ga

Prilozi

• Zima 2003 - _14_0052.jpg
    Zima 2003 - _14_0052.jpg
    67,8 KB · Pregleda: 12

Back