VASA OMILJENA RASA PSA

Koja mi je omiljena Rasa?Vema tesko pitanje!Trenutno su mi na prvom mestu Sopovi,ali pored njih volim jos dosta molosa i ovcarskih pasa sa nasih prostora medju kojima su i Belgijski ovcari.
Jednom recju ja sam zaljubljenik u Zivotinje a,najvise me fasciniraju divlje zivotinje,kao sto su Jeleni i Alpske Divokoze,Romanijski Mrki Vuk itd.Zivotna zelja mi je da jednog dana imanje koje sam nasledio u Bosanskim Planinama ogrmne povrsine,prekriveno planinskim pasnjacima,bukovom i borovom sumom,kroz koje protice planinska reka naseljena Pastrmkom,pretvorim u svoj jedan Zoo park.

Moja omiljena rasa psa su mesanci :lol:

Ali, pored njih posebno volim i bishopa, bobtaila, ..
u sustini sve rase, osim pit bula i staforda. Sa njima ne volim da imam bas bliske kontakte.. Nisu ni oni losi, ali ono sto prema njima gajim je - strah :lol:

A omiljene zivotinje su mi morski prasici :D, konji i, naravno, psi ;)

Koja mi je omiljena Rasa?Vema tesko pitanje!Trenutno su mi na prvom mestu Sopovi,ali pored njih volim jos dosta molosa i ovcarskih pasa sa nasih prostora medju kojima su i Belgijski ovcari.
Jednom recju ja sam zaljubljenik u Zivotinje a,najvise me fasciniraju divlje zivotinje,kao sto su Jeleni i Alpske Divokoze,Romanijski Mrki Vuk itd.Zivotna zelja mi je da jednog dana imanje koje sam nasledio u Bosanskim Planinama ogrmne povrsine,prekriveno planinskim pasnjacima,bukovom i borovom sumom,kroz koje protice planinska reka naseljena Pastrmkom,pretvorim u svoj jedan Zoo park.

Sto se nismo upoznali pre jedno 3 godine... Salim se, naravno.

p1010466_jpg_medica200176.jpg

pa jel ovo Meda?

ili Sema, bravo... ne znam za veterinare, ali znam da ja sam imam toliko iskustva da vidim od 5-orice veterinara koje sam promenio koji od njih najvise zna sta radi.... bas pre neki dan sam je vodio na operaciju ociju koju svaki buldog mora da prodje i hvala Bogu sve je u redu.....

Nisam dosad videla. Drago mi je da je okej. Verovatno ektropija donjih i entropija gornjih kapaka? Gornji umeju da naprave strasne komplikacije kad krenu da urastaju trepavice. Inace, tim problemima su podlozne sve "tuzne" rase.

isto takve probleme mogu da imaju i druge vece rase....ja bas poznajem jednog irca koji ima te probleme ali valjda samo sa donjim kapkom i njegovi vlasnici izgibose sa operacijama....vodili su ga kod razlicitih veterinara i operacije nisu uspele ....ali ono sto je bitno da pas normalno zivi i njegovi vlasnici ga mnogo vole...

Vidi stvarno,a ja nisam obracao paznju.Je li sin?I ja imam cerkicu 3,5g.

Kako devojcica reaguje na psa? Bese SOP? Mojoj Mimi je treca rec, odmah posle tao i njam-njam bila Gigi pa tek onda mama, tata, baba, deda. Imamo muke da ga odbranimo od njenih izliva neznosti sa sve cmakanjem i stavljanjem njenih snalica za kosu. On je "aji,adi!"-mali, dragi. A svi psi, macke, nesto vece ptice i cetvoronosci na TV su Giga

Kako devojcica reaguje na psa? Bese SOP? Mojoj Mimi je treca rec, odmah posle tao i njam-njam bila Gigi pa tek onda mama, tata, baba, deda. Imamo muke da ga odbranimo od njenih izliva neznosti sa sve cmakanjem i stavljanjem njenih snalica za kosu. On je "aji,adi!"-mali, dragi. A svi psi, macke, nesto vece ptice i cetvoronosci na TV su Giga

Ma kod mene ti je ko u zoloskom vrtu Pas,ribe, kornjace,zecevi,bio jedan i pacov pa sam reko zeni da cu je izbaciti iz kuce zajedno sa njim i ako verujes pretnja je bila efektna,sutradan kad sam dosao kuci umesto pacova bile su kornjace.

Back