Minnie_Mouse
Zainteresovan član
- Poruka
- 433
Svaka vam cast!Svako ima svoju omiljenu rasu!Hvala vam na odgovorima,divni su!Meni su svi bezopasni psi slatki!Volim i male i velike i debele i mrsave...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fina ti je zelja!!!
Koja mi je omiljena Rasa?Vema tesko pitanje!Trenutno su mi na prvom mestu Sopovi,ali pored njih volim jos dosta molosa i ovcarskih pasa sa nasih prostora medju kojima su i Belgijski ovcari.
Jednom recju ja sam zaljubljenik u Zivotinje a,najvise me fasciniraju divlje zivotinje,kao sto su Jeleni i Alpske Divokoze,Romanijski Mrki Vuk itd.Zivotna zelja mi je da jednog dana imanje koje sam nasledio u Bosanskim Planinama ogrmne povrsine,prekriveno planinskim pasnjacima,bukovom i borovom sumom,kroz koje protice planinska reka naseljena Pastrmkom,pretvorim u svoj jedan Zoo park.
Sto se nismo upoznali pre jedno 3 godine... Salim se, naravno.
ili Sema, bravo... ne znam za veterinare, ali znam da ja sam imam toliko iskustva da vidim od 5-orice veterinara koje sam promenio koji od njih najvise zna sta radi.... bas pre neki dan sam je vodio na operaciju ociju koju svaki buldog mora da prodje i hvala Bogu sve je u redu.....
Ma dzabe se kezis, sad je kasno. Pogledaj mi nick i avatar!![]()
izvini mimi`s mom nadam se da se neces ljutiti zbog toga sto sam odgovorio umjesto tebe?
a jedjvo da li vidis dobro?:shock:
to nije musko, nego zensko.
izvini, ali moram da te pitam nosis li ti naočare?
Vidim odlicno,al verovatno nemam oko sokolovo kao ti(posto ste vi Crnogorci svi sokolovi) da vidim na slicici 2x2 dal je musko ili zensko.
Vidim odlicno,al verovatno nemam oko sokolovo kao ti(posto ste vi Crnogorci svi sokolovi) da vidim na slicici 2x2 dal je musko ili zensko.
Vidi stvarno,a ja nisam obracao paznju.Je li sin?I ja imam cerkicu 3,5g.
Kako devojcica reaguje na psa? Bese SOP? Mojoj Mimi je treca rec, odmah posle tao i njam-njam bila Gigi pa tek onda mama, tata, baba, deda. Imamo muke da ga odbranimo od njenih izliva neznosti sa sve cmakanjem i stavljanjem njenih snalica za kosu. On je "aji,adi!"-mali, dragi. A svi psi, macke, nesto vece ptice i cetvoronosci na TV su Giga
Kako devojcica reaguje na psa? Bese SOP? Mojoj Mimi je treca rec, odmah posle tao i njam-njam bila Gigi pa tek onda mama, tata, baba, deda. Imamo muke da ga odbranimo od njenih izliva neznosti sa sve cmakanjem i stavljanjem njenih snalica za kosu. On je "aji,adi!"-mali, dragi. A svi psi, macke, nesto vece ptice i cetvoronosci na TV su Giga
ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!
a sto ti sad spominjes crnogorce!!!