Uros12
Ističe se
- Poruka
- 2.348
Pošto mi je sutra rodjendan, želela bih da čujem neku dobru priču i dobro se "počastim" za rodjus... xe, xe, xe... Ljudi, gde ste, gde su priče..... Pišiteeeeeee...
Unapred ti cestitam rodjus!!!Nek si nam ziva i zdrava!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto mi je sutra rodjendan, želela bih da čujem neku dobru priču i dobro se "počastim" za rodjus... xe, xe, xe... Ljudi, gde ste, gde su priče..... Pišiteeeeeee...

:shock:Pozdrav svima, vidim da pisete o dosta zanimljivih stvari, zeleo bih da cujem vas komentar u vezi ovog snimka sa youtube-alikovi su neki satanisti koliko vidim i "summonovali" su nekog demona ili sta li je vec.... :shock:![]()

E bilo je to davno... Kad smo bili mali, brat i ja smo se budili nocu u tri sata da gledamo horore. Ja sam ih obozavala, a nisam se derala jer sam morala da se iztreniram da roditelji ne bi primetili i ubili nas od batina. U filmu se radilo o nekoj sumi i brdu i secam se samo da je covek bezao od necega...
Kako je zvuk bio slab ja sam se sva zanela i gledala film bez daha. Bas kad ga je neko cudoviste uhvatilo mene je zaslepila nek svetlost i nekoliko sekundi nisam nista mogla da vidim, a cula sam samo kako covek vristi sve dok cale nije poceo da sikce na nas dvoje sto ne spavamo.
Tudje muke nikad ne muce koliko svoje. Ali ono slepilo me nije opametilo, pa su nam roditelji kupili TV i za nasu sobu. Strah nekad moze biti i dobar.
...
Juce sam se vracala sa nekog takmicenja kuci oko 9 i 15 uvece... Na 20m od moje kuce staje asfalt, a ulicno svetlo obicno i ne radi. To je sm kraj ulice i naseljene su samo jos 2 kuce do mene, a posle njih se nalazi neka livada, iza koje je opet sumarak. E ta livada je vecno okupljaliste psa lutalica kojih u celom gradu ima vise nego stanovnika.
I tako se ja vracam kuci pri slabom osvetljenju, ali sam na to vec navikla, i mislim samo kako jedva cekam da predjem jos samo 20-ak koraka i da se zavalim u fotelju. Odjednom cujem lajanje i vidim kako 10 dzukela krece ka meni. Ne krece, vec jure ko stampedo, i uz put reze i laju. Okrenem se stalozeno, nema ni kola ni bicikli, ni maceta, samo ja na putu. Sad sam sasvim sigurna da su krenuli ka meni. Pomislim da trcim, kuca je tu, postoji mogucnost da stignem, ali se ukocim jer mi je brat kao maloj govorio da nikako ne trcim. Krenem polako, korak po korak, preko trave, ne zaobilazeci ka glavnim vratima, vec ka terasi. Taman kad su mi bili na 5 metara cale izadje i oni zastanu, a ja brzo skocim na terasu.
Sa tim kucicima svaki dan ima nekakvih incidenata, neko zavrsi u bolnici na previanju, a to je tako organizovana skupina da se stvori ni od kuda kad je neko sam, a kad neko ide u paru samo promatraju i reze.
Nije mnogo strasno, ali kad nemam drugih prica...
:shock: Stvarno mi to vec izgleda kao human potez. Pa ja bih pre mog psa ubio nego da mu oduzmem organ koji je osnova svakog zivog bica.........a ostali da se sterilisu i kastriraju....to je najhumanja varijanta......
......i uradili smo to sto sam rekla i odjednom,niko ne laje,ne ujeda,svi pitomi kao machici......

Imali smo problem sa lutalicama u choporu i uradili smo to sto sam rekla i odjednom,niko ne laje,ne ujeda,svi pitomi kao machici....ne bukvalno....samo su se drzali dalje od ljudi i niko nije imao problem vise...a svi su ostali u zivotu..
ops:ljudi ajde pissite neke strasne price pocinjem da se smaram bas...Morska zvezdo ti najbolje pricas price ajde ispricaj jos neku...please!!!
Agatha,psi osecaju tvoj strah.Tako sam ja pokusavao...prvo se ne bojim i nista probam da se kaobajagi uplasim i one me pojure,dakle kada vidite pse samo hrabro.

Evo jos jedna istinita prica...jedan moj drug i njegovi ortaci se vozili na neku zurku u neko selo koje je podosta daleko i kazu dok su se vozili taj moj drug koji je sedeo na suvozacevom mestu je video nesto i odmah je skocio od straha poceo da bezi na zadnja sedista znaci potpuno je bio poludeo i pitaju ga ortaci kao sta je bilo sta ti je i on im pokaze na put oni pogledaju i vide kako ide kuce preko ulice sa covecijom glavom...e za ovu pricu sam siguran da je istinita jer sam sve pitao i svi su rekli isto i plus taj moj drug je decko koji se ne sali bas puno ima 25 god majka mu je umrla i ko mu opsuje majku on ga prebije i kad sam rekao da laze on je poceo da se kune u majku u oca i u sve zivo...