Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
jadni zemljoradnici koji obradjuju kukuruz.....mora da su pred istrebljenjem....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima!!!
Imam pricu koja bolje da ide epizodno.
Verovatno hocete, krecem...
Vikendica na Divcibarama,nas desetak, vesela ekipa. Drug odluci da ode da nasece drva, kao fora (zasto je zaista isao, niko ne zna), jer smo imali dovoljno+ mrak je, a i otkud zna da li je dozvoljeno seci sumu. On odluci ipak da ide i, naravno, ne sam, nego sa jos jednim nasim drugom. Odose... Bilo je sest sati, vece.
Nema ih, nema. Deset uvece, njih dvojice i dalje nema. Sta da radimo, odlucimo da krenemo da ih trazimo, ali...naravno, svi smo u zestokom strahu i vec pocinju da se prave grupice ko hoce, ko nece da ih trazi. Ja prva necu, ljudi...STRAH ME. Ako nema njih, vrlo verovatno da se ni mi vratiti necemo.
u kuci pocinje svasta da se desava... da ne kazem, neverovatne stvari. I to... (E, ne vredi,nastavicu drugi put, moram da prekinem)
Pozdrav svima!!!
Imam pricu koja bolje da ide epizodno.
Verovatno hocete, krecem...
Vikendica na Divcibarama,nas desetak, vesela ekipa. Drug odluci da ode da nasece drva, kao fora (zasto je zaista isao, niko ne zna), jer smo imali dovoljno+ mrak je, a i otkud zna da li je dozvoljeno seci sumu. On odluci ipak da ide i, naravno, ne sam, nego sa jos jednim nasim drugom. Odose... Bilo je sest sati, vece.
Nema ih, nema. Deset uvece, njih dvojice i dalje nema. Sta da radimo, odlucimo da krenemo da ih trazimo, ali...naravno, svi smo u zestokom strahu i vec pocinju da se prave grupice ko hoce, ko nece da ih trazi. Ja prva necu, ljudi...STRAH ME. Ako nema njih, vrlo verovatno da se ni mi vratiti necemo.
u kuci pocinje svasta da se desava... da ne kazem, neverovatne stvari. I to... (E, ne vredi,nastavicu drugi put, moram da prekinem)
domaca macke NE MOZE da ubije coveka.
:shock: nemogu da vjerujem da neko to moze da napise...Bas sam nedavno citao kako je domaca macka ubila covjeka:
Covjek je dosao sa posla(umoran) i odlucio je da se malo odmori ,legao je u krevet i zasp`o...Prozor je bio otvoren i njegova macka je usla u kucu/stan...Macka je ugledala kako se kod covjeka pomjera grkljan(adamova jabucica) i zabola kandze u njega...Covjek je umro na mjestu...
Poruka:natjerajte svoju macku da sjece nokte
Al ozbiljno prica je istinita...
ma pusti je price su strava,ko da je bitno da li se sve dogodilo!
zvezdice.....mnogo se tebi stvari desavalo.....suvise.....da nisi mozda malo preterala(nemoj da se naljutis,al sto je mnogo mnogo je)da se jednoj osobi toliko toga dogodi...pa to je nemoguce......
da joj se sve to izdesavalo da sada bi bila u lazii bilo je vreme da joj neko to kaze
Da se sve to desilo samo jednoj osobi definitivno ne bi sedela za kompom i pisala o tome
Covek je lud ako joj veruje![]()
ma pusti je price su strava,ko da je bitno da li se sve dogodilo!
ma ostavite bre zvezdu na miru. Svako ima pravo da napise sta god zeli, svoje iskustvo ili ne!!! Dakle, zvezdice ne obaziri se na komentare, samo naprede! Pozzz