- Poruka
- 919
Devil nisam cuo ,pricaj mi o tome - znam za ono jezero kaludjerovo oko i neku pricu sto mi drug pricao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inace imam par slika od toga !
prebacicu ih u komp. pa cu dati Vucinicu preko MSN-a !!!
Neko ubio muvu ... XD.... moje najstrashnije iskustvo je kad sam ustao iz kreveta ( a pritom sam sanjao svoju sahranu ) , i kad sam video suzu krvi na mojoj ikoni !
Inache na ikoni je bio Sv. Jovan krstitelj !
to je inache moja krsna slava !!!
toga cu se uvek secati ! znam da je bio 28. Jan.
Ma i ja sam blesava sto sam tu upload-ovala, stvar navike...jednostavno, udi kroz link, a onda idi do dole, do kraja strane. Tu imas jedno zelenkasto polje sa mesanim slovima/brojevima. Ta slova/brojeve treba samo da tacno kako su se pojavili, prepises u praznu kolonu ispred koje pise:"Please enter code:" . Onda jos samo pritisnes dugme:"Download this file" i to ti je to.illyra, ne mogu da se snadjem sta i gde treba da ukucam, da bi se pojavila prica... >pomoc... bas bih volela da cujem pricu...
Neko ubio muvu ... XD
Cudno mi je da neko ide na groblje u pola 3 nocu, i to jos sama devojka! I kako nas je gledala...i sad kad se setim tog pogleda hvata me jeza...Ja prva nisam verovala u duhove i tako te stvari dok mi se ovo nije desilo...Ne moze se opisati...jednostavno znas da nije ziv covek...
pa nema shta ... chuo sam ja dosta slicnih pricha od ljudi ,nego jel tvoja prabaka htela da napakosti muzu ili shta?
Moj drug je u Kolasinu kad je zivio imao komsinicu za koju se znalo da nesto muti, uvjek je na neki svetac dolazila da trazi malo ulja,secera,brasna (a to se tad nikad ne trazi) . Drug mi je pricao kako je za njegov 15-16 rodjendan ona dosla u kasne sate i donijela mu bocu domace rakije i otisla da ne "smeta" . Ta boca je srecom u kuhinju expoladirala kao bomba .
Isto kad je moj drug cuvao ovce na planinu (nije smijesno) i kad je predvece trebao da ih vrace 2-3 nikako nije mogao da dozove nego su bjezale kao lude, prvo ih je pratio da ih vrati a onda je naisla ta zena i on je odmah svatio sta je. Rekla mu je:
-"Ej budi brzi da vratis te 3 ovce do mraka" a drug je iskulirao i rekao :
-"Neka,neka ako budu htjele doce oni same" i vratio se kuci![]()
Pitanje pod 1: Znam i ja tu zenu, drugova prva komsinica,neudata, zna se da nesto muti...A evo sta se desilo mom drugu... Posto decko uvek pravi probleme i pada samo u nevolje njegova majka resila je da ode kod vracare. Vracara joj je rekla da se u jastuku tog decka nalazi nesto cudno i da u drvenim vratima imaju ekser koji nije kao i ostali. Odmah posle toga nasli su nekakav ekser ne znam ni ja bas kakav (nisam video) i nasli su u jastuku parce drveta. Ona je taj ekser i drvce odnela kod vracare da joj ova kaze sta je to... i najjeziviji deo je sta joj je vracara rekla, taj ekser skuplja negativnu energiju u kuci a to parce drveta je deo od mrtvackog sanduka :S
Pitanje pod 1: Znam i ja tu zenu, drugova prva komsinica,neudata, zna se da nesto muti...
Da se nadovezem na ovu pricu ,isto u Kolasinu, potpuno miran covjek ,dobar muz,otac , drug mi zna tog covjeka,ja ga nisam upoznao.. E od tog mirnog covjeka postao je pravi divljak, alholicar,nije isao na posao,samo je pio, i zena kad mu je prala kosulje,u jednu nadje na kragni malu iglicu, makla je i postepeno muz se vratio normaliops:
Brate ja sam cuo da ikone mogu da placu... ali to jos nisam cuo ... nije da ti neverujem ali malo je ... :shock: