Vaša najstrašnija iskustva???

Evo i ova urbana legends "Kuka"
Decko i devojka su se odvezli u napusteni "Park ljubavi" i tamo su hteli da budu sami..
Pustili su neku blagu muziku na radiju i poceli da se ljube,ali je posle minut muzika prestala..
I na radiju se cuo ozbiljan glas koji je govori da je jedan dusevni boleskin pobegao iz psihijatrije nedaleko od tog parka i da ima kuku umesto ruke..
Devojka se bas uplasila i rekla je svom decku da zakljuca sva vrata i da zatvori prozore,njoj je bilo jako hladno..
Decko je hteo da ispadne junak pa ju je zagrlio i rekao da ce sve da bude u redu,ali ga je ona odgurnula i rekla da upali auto da odu odatle..
On je upalio auto i nagazio gas da bi pobegli odatle,uspeli su da se izvuku..Kada je on vozio ka kuci njegove devojke cuo je jak udarac u kola,
ignorisao je to,kada su stigli kod kuce od njegove devojke ona je odmah izasla da to kaze svojoj mami,ali je pocela da vristi..
Kada je njen momak izasao iz kola video je krvavu kuku zakacenu o' kola..:lol:

Evo jedne price koju sam skoro cuo.."Ubica u zadnjem sedistu"
Jedne noci neka zena otisla na pice sa svojim drugaricama u bar pored autoputa..
Kada je napustila to slavlje kasno uvece pod dejstvom alkohola ode ona do svojih kola.
Videla je da su kola otkljucana,ali ona nije marila zbog toga jer nista nije vredno ponela sa sobom.
Kasnije kada je isla autoputem koji je vodi u sumu videla je neki auto sa jakim farovima koji nije bio daleko od nje..
Ona je ignorisala to i nastavila dalje,ali auto se sve vise priblizavao pa je ona stala da bi auto otisao ispred nje.
Auto je takodje stao ali se takodje i jako briblizio centimetar od zadnjeg sedista,tada se ona uznemirila.
Kada je videla neku kucu u blizini odlucila je da napravi opasan manevar i da upadne unutra i zatrazi pomoc.
To je i uradila kada je upala u dvoriste na prozoru od kola je napisala "pomoc pozovi 911",nekoliko minuta kasnije je dosla policija.
Vozac drugih koja je zastao i izasao iz njih zena je vikala da je on hteo da je ubije.Ali je taj mladic sve objasnio.
Kada se vozio iza nje video je siluetu muskarca u zadnjem sedistu sa kuhinjskim nozem koji je hteo da je ubije.
Pa je taj mladic stalno pojacavao i smanjivao svetlost farova da bi ga sprecio dok zena neshvati,kaka je video da je zena pijana odluci je da se priblizi i da joj sam kaze,
i po mogucnosti da spreci ubicu.Kada su svi to culo brzo su se uputili ka zenim kolima.Ali kada su dosli videli su samo polomljen prozor na zadnjim vratima i jedan veliki kuhinjski noz.
Takodje su mogli da cuju sustanje u dubljem delu sume...Buuuuuuuuuuu :lol:

nekako me ove tvoje poslednje pricice podsecaju na tipicne americke hororcice . . .

Drug mi otisao pre neki mesec u vojsku,i on bio kasno uvece na strazi i negde oko 00:00 cuje on dublje u sumi plac bebe,on protrlja oci,ustine samog sebe i taj plac prestane,ali posle par minuta cuje vuka...cinilo se kao da je nekoliko metara od njega :zroll:

Poslednja izmena:
Ili pojave "plutajceg kamenja" u sred neke pustosi jedan kamen i jasan trag da ga je neko ili nesto pomeralo...
Death_8_bg_082303.jpg

E citajuci ove vase price sto neko rece da lice na americke hororcice ispricacu vam nesto sto se meni desavalo pre dosta godina,pocelo je sa snovima u kojima me je neko uglavnom jurio da me ubije,dugo je to trajalo sve dok se jednog jutra nisam probudila sa sa ogrebotinama po ruci.Moji roditelji su mislili da je to sve od gledanja horor filmova pa su mi zabranili da ih gledam.No zbog toga sam pocela da drzim upaljenu lampu u hodniku i onda u toku jedne noci probudi me jak stisak nisam mogla da se pomerim uopste ni da pricam imala sam osecaj da cu da umrem kolko me to nesto stezalo anista nisam mogla da vidim jedino cega sam se setila je bila molitva oce nas koju jedino i znam i ponavljala sam je u sebi par puta sve dok me to nije pustilo bilo je strasno.E to nije kraj desavalo se to najmanje jednom nedeljno jedne noci mi se desilo 3 puta ,moji su me vodili u manastir gde mi je posle citanja molitvi to prestajalo ali na kratko, desavalo mi se da dok lezim u krevetu vidim coveka u crnom kako drzi noz u ruci i ide ka meni ne cuje se nistai ja pocnem sa molitvom opet u sebi i nestane ,jednom prilikom sam u hodniku vidla neku jako staru zenu kako ulazi u sobu gde spavaju moji roditelji, sve to inekako dok nije pocelo da mi se desava da u sred bela dana vidim ogromne zmije u fotelji dok sedim ili ogromnog pauka koji seta po krevetu,pacove velike kako setaju po sobi strasno iskustvo verujte mi to je trajalo dugi niz godina molitve u manastiru su prestale da pomazu,pa me je tetka odvela kod neke babe koja je rekla da mi je to neko napravio da nastradam i neznam sta je ona uradila ali mi je to sve prestalo i dala mi je amajliju koju je ona napravila koju i dan danas cuvam, da nije bilo nje neznam dokle bih izdrzala sa svim tim stvarima

E citajuci ove vase price sto neko rece da lice na americke hororcice ispricacu vam nesto sto se meni desavalo pre dosta godina,pocelo je sa snovima u kojima me je neko uglavnom jurio da me ubije,dugo je to trajalo sve dok se jednog jutra nisam probudila sa sa ogrebotinama po ruci.Moji roditelji su mislili da je to sve od gledanja horor filmova pa su mi zabranili da ih gledam.No zbog toga sam pocela da drzim upaljenu lampu u hodniku i onda u toku jedne noci probudi me jak stisak nisam mogla da se pomerim uopste ni da pricam imala sam osecaj da cu da umrem kolko me to nesto stezalo anista nisam mogla da vidim jedino cega sam se setila je bila molitva oce nas koju jedino i znam i ponavljala sam je u sebi par puta sve dok me to nije pustilo bilo je strasno.E to nije kraj desavalo se to najmanje jednom nedeljno jedne noci mi se desilo 3 puta ,moji su me vodili u manastir gde mi je posle citanja molitvi to prestajalo ali na kratko, desavalo mi se da dok lezim u krevetu vidim coveka u crnom kako drzi noz u ruci i ide ka meni ne cuje se nistai ja pocnem sa molitvom opet u sebi i nestane ,jednom prilikom sam u hodniku vidla neku jako staru zenu kako ulazi u sobu gde spavaju moji roditelji, sve to inekako dok nije pocelo da mi se desava da u sred bela dana vidim ogromne zmije u fotelji dok sedim ili ogromnog pauka koji seta po krevetu,pacove velike kako setaju po sobi strasno iskustvo verujte mi to je trajalo dugi niz godina molitve u manastiru su prestale da pomazu,pa me je tetka odvela kod neke babe koja je rekla da mi je to neko napravio da nastradam i neznam sta je ona uradila ali mi je to sve prestalo i dala mi je amajliju koju je ona napravila koju i dan danas cuvam, da nije bilo nje neznam dokle bih izdrzala sa svim tim stvarima
Hmm mozda je neko bio bacio kletvu na tebe :think:?
Kad sam bio manji gledao sam horore i po ponoci :lol:,tako da verovatno nije od toga...

Pričo mi jedan prijatelj što cradi u obezbeđenju u jednoj većoj firmi za nekog piromana...Lik palio svoj stan 2 puta pa ga zatvore pa ga opet puste..Ide čovek po ulici i sve što vidi suvo pali...Njima zapalio hrpu starih uređaja koje se su nesmotreno ostavili ispred jedne njihove garaže...I uhvate ga pitaju ga što bre on kaže jače je od mene...

Back