Vaša najstrašnija iskustva???

Evo bas je vezana za zimu...
Desilo se to pre godinu dana mom drugu.
Bila zima hladno sredina decembra,moj drug se vracao sa posla negde oko 22:00.
Ide on tako ulicom a sneg dubok 20 cm jedno,i on oseti kao da ga nesta vuce u sneg,on pocne da sutira tu dole u sneg,i vidi on neka casa.
Posle mu bilo lakse,nastavi on a ima jedno 30 minuta do kuce peske,prolazi on pored groblja i ponovo se to isto desi,on ponovo sutira sneg,ali nema nicega.
Posle 5 sekundi cuje nekakav krik iza ograde groblja,i pocne da trci glavom bez obzira,odalji se jedno 200 metara i uspori.Sad se bas uplasio.
Sad prolazi pored skole i ponovo oseti da ga nesta vuce,a on samo sto se ne ugasi,porako krene da koraca i posle krene da bezi.
Ode u drugu ulicu,prolazi pored neke kuce,a tu nema bas mnogo svetla,okrene se na tren i vidi neku zenu,ponovo se okrene i nema je.
Padne on jadan tako u neku rupicu.Probudi se sav smrznut sledeceg jutra,i vidi cudno mu nesta.On krene da se okrece kad vidi on da je u njegovoj ulici u nekoj rupi....
Cudno zar ne??Sta bi to moglo da bude??

Evo bas je vezana za zimu...
Desilo se to pre godinu dana mom drugu.
Bila zima hladno sredina decembra,moj drug se vracao sa posla negde oko 22:00.
Ide on tako ulicom a sneg dubok 20 cm jedno,i on oseti kao da ga nesta vuce u sneg,on pocne da sutira tu dole u sneg,i vidi on neka casa.
Posle mu bilo lakse,nastavi on a ima jedno 30 minuta do kuce peske,prolazi on pored groblja i ponovo se to isto desi,on ponovo sutira sneg,ali nema nicega.
Posle 5 sekundi cuje nekakav krik iza ograde groblja,i pocne da trci glavom bez obzira,odalji se jedno 200 metara i uspori.Sad se bas uplasio.
Sad prolazi pored skole i ponovo oseti da ga nesta vuce,a on samo sto se ne ugasi,porako krene da koraca i posle krene da bezi.
Ode u drugu ulicu,prolazi pored neke kuce,a tu nema bas mnogo svetla,okrene se na tren i vidi neku zenu,ponovo se okrene i nema je.
Padne on jadan tako u neku rupicu.Probudi se sav smrznut sledeceg jutra,i vidi cudno mu nesta.On krene da se okrece kad vidi on da je u njegovoj ulici u nekoj rupi....
Cudno zar ne??Sta bi to moglo da bude??

ma drug ti se napio :)

1.Ovo je prica iz mog sela...Ribasevine.....Moja prabaka...(svi smo tamo porodica posto je selo malo...) ...jednog dana na jednoj obliznjoj livadi cuvala...ovce... na nju ....naidje neki covek u crnogorskoj nosnji...i pita gde je put za porodicu ostojic*ta porodica ne postoji u nasem selu)..Ona je odgovorila da ne zna...odjednom on poce cudno da se cudno ponasa...i potrca i nestade u sumi ..kad se ona okrenula...ovaca nije bilo.....jednu generaciju kasnije...okopavanjem su nas li zakopanu bas tu narodnu nosnju i lobanju...sve je to zajebano ...pogotovu to sto zivim pored groblja....
2.ja sa mojom babom u oko 20h izadjem napolje da zatvorim vodu na plasteniku....kad smo se vracali mi vidimo tamo u daljini....kod komsinke Drine...neko crveno svetlo se probija kroz grane..i .....nestade.....svasta...a?moju baku bolelo uvo za sve....nije stara ...ima oko 60god
3...Danju(hvala bogu)se vracao od babe Nade kod mene kuci....kad sam prolazio pored groblja ( uff)cujem ja suska nesto..nastavim ja kad se do mene dokotrlja neki mrtav jazavac.....sta kazete?

Jedan let avionom...prinudno sletanje...Avion dugo kružio da potroši gorivo...Pilot sumnjao da neće moći da mu se otvori stajni trap... Sletanje ipak bilo uspešno...Na pisti, svuda, vatrogasna kola, kola hitne pomoći... Sve sam doživeo kao strah tek kasnije, dok sam čekao prtljag... Prosto, prodrmala me neka jeziva vrućina.

Evo ajde da vam ispricam,ali ima da me ubije brat.Ma nema veze.
Jos pre kad sam bio 2 razred bila velika zima,sline mecave.Mi tako zavrsavamo sa casovima a bila noc ne znam koliko sati je bilo.
Dosao brat po mene,idemo mi polako ulicom,a sneg mi bio do kolena.Prolazim pored jedne ulice gde je katolicka crkva,uvek se najezim kad tuda prolazim.
I ja vidim u daljini sneg veje,a kao da udara u nesta,ja vidim nema nicega ali sneg pada kao na nekog coveka.Kao da pada na ramena i glavu,
Povucem brata i on se okrene,i on vidi to cudo,ali je to cudo pocelo da se pomera,tacno videli mi da se nesta trese.Tako pozurimo.
Nekoliko metara dalje vidimo iz te ulice prolazi neki tamo deda u beloj kabanici sav pokriven snegom...
Uhhhhh uvek se najezim kad se setim toga :(

Evo ajde da vam ispricam,ali ima da me ubije brat.Ma nema veze.
Jos pre kad sam bio 2 razred bila velika zima,sline mecave.Mi tako zavrsavamo sa casovima a bila noc ne znam koliko sati je bilo.
Dosao brat po mene,idemo mi polako ulicom,a sneg mi bio do kolena.Prolazim pored jedne ulice gde je katolicka crkva,uvek se najezim kad tuda prolazim.
I ja vidim u daljini sneg veje,a kao da udara u nesta,ja vidim nema nicega ali sneg pada kao na nekog coveka.Kao da pada na ramena i glavu,
Povucem brata i on se okrene,i on vidi to cudo,ali je to cudo pocelo da se pomera,tacno videli mi da se nesta trese.Tako pozurimo.
Nekoliko metara dalje vidimo iz te ulice prolazi neki tamo deda u beloj kabanici sav pokriven snegom...
Uhhhhh uvek se najezim kad se setim toga :(

pa i to moze da se svrsta u strasno, ali nema bas veze sa onostranim, a ovde je uglavnom akcenat na tome. ;-)

Back