Mateja92
Primećen član
- Poruka
- 532
Divilac imas i od mene podrsku,pricaj slobodno...o njima ne želim pričati,...
kao prvo, nećete mi verovati da sam tako nešto preživeo,...
kao drugo, želim vas poštedeti te patnje positovećivanja,...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divilac imas i od mene podrsku,pricaj slobodno...o njima ne želim pričati,...
kao prvo, nećete mi verovati da sam tako nešto preživeo,...
kao drugo, želim vas poštedeti te patnje positovećivanja,...![]()
evo ja imam...kolega divilak nas sve ovde ignorisesad smo ljuti
((
je l ima neko neku jezivu pricicu, dosla nam zima, pa je lepo predvece citati o tome u toploj sobici, uz kaficu
bar ja volim.
Evo bas je vezana za zimu...
Desilo se to pre godinu dana mom drugu.
Bila zima hladno sredina decembra,moj drug se vracao sa posla negde oko 22:00.
Ide on tako ulicom a sneg dubok 20 cm jedno,i on oseti kao da ga nesta vuce u sneg,on pocne da sutira tu dole u sneg,i vidi on neka casa.
Posle mu bilo lakse,nastavi on a ima jedno 30 minuta do kuce peske,prolazi on pored groblja i ponovo se to isto desi,on ponovo sutira sneg,ali nema nicega.
Posle 5 sekundi cuje nekakav krik iza ograde groblja,i pocne da trci glavom bez obzira,odalji se jedno 200 metara i uspori.Sad se bas uplasio.
Sad prolazi pored skole i ponovo oseti da ga nesta vuce,a on samo sto se ne ugasi,porako krene da koraca i posle krene da bezi.
Ode u drugu ulicu,prolazi pored neke kuce,a tu nema bas mnogo svetla,okrene se na tren i vidi neku zenu,ponovo se okrene i nema je.
Padne on jadan tako u neku rupicu.Probudi se sav smrznut sledeceg jutra,i vidi cudno mu nesta.On krene da se okrece kad vidi on da je u njegovoj ulici u nekoj rupi....
Cudno zar ne??Sta bi to moglo da bude??
Čoveče pa to je......našo sam jekser danas u gumi,...![]()
Cudno jos pre 2 godine otisao u sumu da sece drva i vratio se sav pocepan i izgreban??ma drug ti se napio![]()
Zove se Marko,ziv je jos uvek,kakvi vanzemaljci,dolaze oni 5.novembra,zar nema u sumi vila,goblina i tih cuda?Zvao se Trevis?
http://ufocasebook.com/Walton.html
Zove se Marko,ziv je jos uvek,kakvi vanzemaljci,dolaze oni 5.novembra,zar nema u sumi vila,goblina i tih cuda?
Divilak pišite sigurno ima i strašnijih stvari...Jexer je strašna stvar ali verujem da ste doživeli i svašta nešto opasnije...zato pisite vi Divilac slobodno sta ti je![]()
![]()
U prvom osnovne, na času, odgovarajući, rekao "ušpičci" umesto "uštipci"...
Evo ajde da vam ispricam,ali ima da me ubije brat.Ma nema veze.
Jos pre kad sam bio 2 razred bila velika zima,sline mecave.Mi tako zavrsavamo sa casovima a bila noc ne znam koliko sati je bilo.
Dosao brat po mene,idemo mi polako ulicom,a sneg mi bio do kolena.Prolazim pored jedne ulice gde je katolicka crkva,uvek se najezim kad tuda prolazim.
I ja vidim u daljini sneg veje,a kao da udara u nesta,ja vidim nema nicega ali sneg pada kao na nekog coveka.Kao da pada na ramena i glavu,
Povucem brata i on se okrene,i on vidi to cudo,ali je to cudo pocelo da se pomera,tacno videli mi da se nesta trese.Tako pozurimo.
Nekoliko metara dalje vidimo iz te ulice prolazi neki tamo deda u beloj kabanici sav pokriven snegom...
Uhhhhh uvek se najezim kad se setim toga![]()
U prvom osnovne, na času, odgovarajući, rekao "ušpičci" umesto "uštipci"...