Mateja92
Primećen član
- Poruka
- 532
Bas sam bio sinoc nesta potresen,sam u kuci noc otisli svi kod rodjaka na dva dana.I ja osetim neku jezu strah ja umoran smognem snagu da dovedem pse u sobu i sve zakljucam.Sad je sve dobro hvala Bogu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jedne istinite price(nju mi je ispricao stric).Jos pre 50 godina kada je moj stric bio mlad(imao je 12 godina),pricalo se da se nesme vracati kuci po noci od intervala(ponoc pa do cetiri ujutru).Zato je kako je moja pokojna baka rekla "Noc je svacija".Pogotovo da se ljudi ne bi poplasili,ali moj stric je voleo izazove i ode on jednom tako oko jedan sat ujutru tamo negde u sumu,sve bilo normalno u pocetku,ali deset minuta kasnije se on uplasi,sve oseca kao da ga neko i da mu dahse za vratom,i on ubrza korak i to cudo ubrza i on se okrene nema nikoga.On ode dublje u sumu i tako jos gore.Kad ispred njega vuk,vuk samo rezi i krene da ga juri,ali je trcao sporije nije hteo da ga napada uposte i on se hvala Bogu vratio citav kuci,od tada vise ne ide u sumu.Ko zna vuk ga je mozda spasio od ubice ili neke vestice.
Sad cu da ti kazem obicno se prikazanje pojavi pred nekim ko je bio zao,necu da te plasim ali se tako desilo jos nekom coveku,video crkvu oko dva ujutru i on udje da se pomoli ali vidi nesta crveno sumljam i mislim da je Lucifer i krenulo da ga juri cim je uzo krst i bacio na to cudo odmah je nestalo...ali on nije bio zao dobar covek ko hleb.Zamalo da umremoguce brate.. meni je pricao drug kako je njegovog strica pre 10-ak godina kroz sumu jurilo nesto..nije znao da mi opise kako to izgleda ali u selu ga zovu ,,prikazanije''..bezao je tako neko vreme, dok nije stigao kuci i tada je nestalo.. i sada ima nekoliko pramenova sede kose od te veceri.. a pre nekoliko godina oca od moje skolske drugarice koji se nocu vracao kuci.. prolazio je pored neke crkve i tada je pocelo nesto kako on kaze ,,vatreno'' da ga juri oko crkve... bezao je tako dugo vremena.. odjednom je nestalo.. trebalo mu je neko vreme da se povrati, otisao je kuci.. posle je pokusavao da pronadje tu crkvu po danu ali nikada nije uspeo..
ti rece mateja da ces prestati da pises?
pa nekako ti i ne ide![]()
Samo pisem onima koji su zainteresovani
Ko cita nek cita ko nece ne zanima me.nesto i ne primecujem da se ljudi guraju da citaju tvoje zvrlje...
Ja sam jednom to uradio ali stojis pred ogledalom,odjednom nestane tvoje lice zatim ti poraste duga crna kosa i formira se nekakvo lice ja sam se odva trgao i poceo da vristim.Tad sam imao 12 ili 13 godina.[/QUOT
zezas brate.. ili stvarno :/