Vaša najstrašnija iskustva???

Procitala sam celu temu :zskace: svih 79 stranica, jako mi se svidja, ali steta sto vise nema postova kao sto je pisala MORSKA ZVEZDA z:cry:
Msm ima dosta izmisljenih prica, ali to se odmah primeti... Meni se naprimer nista paranormalno nije desavalo, ali strasnih iskustva, dosta... Od kada sam pocela da citam temu stalno mi se pricinjava covek na prozoru, u crnom, neke senke po sobi... itd
Al' evo pre neki dan sam citala ovo i posto mi je fotelja na ljuljanje ja se jako nagnem i padnem zajedno sa foteljom... Mislila sam ne znam si sama, znam samo da sam se jako uplasila :zstidljivko: puls mi je porastao na +100
a od kada citam stalno imam utisak da je neko iza mene...
A preksinoc je bio vrhunac, dosla sam do samog kraja 77 stranica, i odjednom sam dobila napad i nisam smela vise da citam, pocela sam da hiserisem rekla mojima da mi zabrane ovo da citam, morala sam da spavam sa upaljenim svetlom... rtd

Procitala sam celu temu :zskace: svih 79 stranica, jako mi se svidja, ali steta sto vise nema postova kao sto je pisala MORSKA ZVEZDA z:cry:
Msm ima dosta izmisljenih prica, ali to se odmah primeti... Meni se naprimer nista paranormalno nije desavalo, ali strasnih iskustva, dosta... Od kada sam pocela da citam temu stalno mi se pricinjava covek na prozoru, u crnom, neke senke po sobi... itd
Al' evo pre neki dan sam citala ovo i posto mi je fotelja na ljuljanje ja se jako nagnem i padnem zajedno sa foteljom... Mislila sam ne znam si sama, znam samo da sam se jako uplasila :zstidljivko: puls mi je porastao na +100
A preksinoc je bio vrhunac, dosla sam do samog kraja 77 stranica, i odjednom sam dobila napad i nisam smela vise da citam, pocela sam da hiserisem rekla mojima da mi zabrane ovo da citam, morala sam da spavam sa upaljenim svetlom... rtd

BRAVO, TEA, i meni je jako zao sto nema vise takvih prica, kao sto ih je pisala morska zvezda, a i sve se sad vec pretvorilo u sprdnju. a bas steta, tema je jako zanimljiva, i drzi paznju citalaca :(

Ja se pre neki dan navario(inace,to i jeste jedini razlog zbog kojeg posecujem temu) i kao i uvek tripujem neka horor cuda.
Obicno varimo u selu,kod ortaka kuci..a kuca moje babe je udaljena kilometar..a usput prolazim kroz 2 groblja,jednu njivu i tone blata..a i mraka.
I tad me hvata paranoja,uvek cujem glasove,zvukove..ali ovaj put sam i video nesto -dok sam isao kaldrmom utripovao sam neke devojcice koje su se spustale niz jednu padinu..i tako hiljade njih u krug..onda je neka senka preletela kroz poprecnu ulicu i ja sam se kao ***** okrenuo i pobegao u drugom smeru..
Kuci sam nasao put-okolo :lol:

Ja se pre neki dan navario(inace,to i jeste jedini razlog zbog kojeg posecujem temu) i kao i uvek tripujem neka horor cuda.
Obicno varimo u selu,kod ortaka kuci..a kuca moje babe je udaljena kilometar..a usput prolazim kroz 2 groblja,jednu njivu i tone blata..a i mraka.
I tad me hvata paranoja,uvek cujem glasove,zvukove..ali ovaj put sam i video nesto -dok sam isao kaldrmom utripovao sam neke devojcice koje su se spustale niz jednu padinu..i tako hiljade njih u krug..onda je neka senka preletela kroz poprecnu ulicu i ja sam se kao ***** okrenuo i pobegao u drugom smeru..
Kuci sam nasao put-okolo :lol:

sledeci put probaj krek, sigurno ces imati vise mu*a da vidis kakva je to senka

Dobrodosla u klub... :) :lol:

i meni se desavaju slicne stvari. ali sve to pripisujem svojoj bujnoj masti i podsvesti. tako, npr. juce sedim ja za kompom, iza ledja mi se nalazi prozor, ina;e zivim n a 8. spratu u jednom soliteru. zadubio se ja u posao i samo cujem kako mi neko sapuce kroz prozor, pa onda kako neki zenski glas kao da glasno uzdise. skamenio sam se od straha, plasio sam se cak i da se okrenem, jer sam se istripovao da cu ko zna sta da vidim na prozoru, medjutim, skupim mu*a i okrenem se. kad nista. tek posle provalim da je komsinica sa 7. sprata pricala na prozoru, valjda na mobilni :D
ali usro sam se ziv. sve je to zato sto sam pod utiskom ovih prica

pre neko vece, sedim ja sa sestrom, slusamo muziku i pricamo. i ona mi kaze da pogledam na netu kakvo vreme ce biti sutra. otvorim ja new tab, i odjednom, samo od sebe, otvori mi se weather na google-u :eek:
nista nisam pritisla, niko ranije nije to gledao, prosto nema objasnjenja.
nisam se uplasila, samo je bilo mnogo cudno :mrgreen:

http://www.bing.com/images/search?q=samara+morgan&go=&form=QBIR[/I

Ja sam gledala jedan film kojij je toliko strasan da me je strah da i danju budem sama!!!!

Bila sam u mojoj sobi i bilo je vreme za spavanje.Kada sam legla osetila sam neku enrgiju,kao dame neko gleda,niko nije bio u sobi a ja sam pocela da se tresem od straha!!!

OVO JE ISTINA!!!!

Ovo mi se desilo pre dosta godina...Vracala sam se sa drugaricom iz grada u sitne sate, tako nas dve pricamo, smejemo se...Prolazimo pored ulaza za groblje, nama je groblje na brdu pa do njega idu stepenice i jos su osvetljene...U jednom trenutku drugarica prestane da prica, ukocila lice i gleda prema stepenicama, kaze - neka devojka silazi!!! Ja pogledam - a ono stvarno silazi:shock:Ja zivim u malom mestu, svi se znamo, ova devojka mi nije bila poznata.Silazi polako, stepenik po stepenik i gleda pravo u nas:shock:Bila je bar jedno 200m udaljena od nas, a cinilo mi se da je ispred mene:!:Uhvatila sam drugaricu za ruku i pocela da trcim najbrze sto sam mogla...nisam stala do kuce...DOGODILO SE - NE PONOVILO SE!!!

\
Najezila sam se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tako sam uplasena!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Recite mi da ova prica nije istinita!!!!!!!

.....al da me niko ne zeza!!!

....Čuo ti ja za one Najdanove krugove,....
I hoću ja to da istražim,....
Ne znam kako bih,.....a, pošto je to i magnetno polje, rešim ja da proverim sa kompasom, busolom,...
Čuo od ljudi, koje je najjače polje,.....i sad ti ja to ispitujem,...
Ušao u taj krug,....igla kompasa ludi, sever svugde samo ne tamo gde bi trebao biti,...
i meni to bilo zanimljivo,...cepali se mi,...i ko zna koliko dugo sam se zezao u tom krugu, kad,...
neka mi vrtoglavica došla, mislim, ...ništa pio nisam a gubim ravnotežu,...
i, srećom, moja pamet mi pomogne,...kaže mi, pitaj šesto čulo šta da radiš,...
ja pitam,..i ono mi kaže,...budalo,...izlazi iz tog kruga napolje,...
Izašao ja,...nekako,...i da vam ne pričam, koliko dugo su mi kolena
i mišići bili pod nekim nabojem,..kao da sam se ispekao na suncu,...
:zcepanje:

Cao ljudi...drago mi je da sam napokon nasla ovakvu temu,jer su mi se izdesavale svakakve gluposti...nznm ni dakle da krenem,al evo ovo mi se skoro desilo...pre mozda mesec-dva,na stolu u sobi mojeg dede,i pokojne babe,pojave se naocare,za koje smo svi sigurni do smo ih stavili njoj,u sanduku!I dalje stoje,sta vise moj deda ih nosi,i nista mu se lose ne desava...al jedino ne kapiram kako su se tu pojavilee...msm ono,kad su ih vidli SHOCK! jel imao neko slucno iskustvo? :\

Steta sto ova tema nije ono sto je nekad bila. Licno nisam imao nikakva paranormalna iskustva i nadam se da necu ali neki meni bliski ljudi su ih imali. Prvi put mi je jedan drugar ispricao da je, dok je merio pritisak majci, u onim slusalicama aparata za merenje cuo nekakve glasove, i to odraslog coveka i malog deteta. On mi se kune da je to istina, a poznajem ga ceo zivot i znam da me ne bi lagao. Drugi slucaj mi je ispricala sestra. Kad mi je umrla baba, Bog da joj dusu prosti, neposredno nakon smrti smo je drzali u jednoj sobi gde su dolazili ljudi da je vide poslednji put. Postoji neki obicaj da svako ko udje u tu sobu prvi put obidje pokojnika i ostavi neki dinar u posudi koja se nalazi pored lesa i zapali svecu. Tako je u toj posudi bilo papirnih novcanica a pored njih su gorele svece. U neko doba, u prostoriji je bilo par ljudi i odjednom, te novcanice su buknule... iz cista mira, nisu se postepeno upalile, vec buknule, nakon cega su ih prisutni ugasili. Nije mnogo strasno ali je cudno. Toliko od mene.

Back