--> Vasa najbolja drugarica zaljubljena u vaseg decka!!!

miki-bg:
U vezi sam sa devojkom vec duze vremena. Posle nekoga vremena, pojavljuje se tu i njena naj (ili jedna od naj) drugarica. Saznala je nekako moj broj telefona i pocela je da me zove i da mi se nabacuje. Otvoreno mi iskazuje neku vrstu ljubavi i stalno me poziva da se vidjamo. U proteklih par dana, igrom slucaja, zbog nekih obaveza, video sam je i ona uvek blista od srece kada se vidimo i pokazuje mi da joj je stalo do mene-poziva me uvek da se vidimo. Telefonski pozivi u sred noci su ucestali. Ne znam sta da radim, jer je drugarica te moje devojke, fina je, simpaticna devojka i prosto se plasim da cu je povrediti ako je grubo odbijem. Znam da bi ona ucinila sve da budemo zajedno ona i ja, ali... imam devojku i volim je. Plasim se sta ce biti ako za to sazna moja devojka (ako vec nije pocela nesto da sumnja)... Ne volim nikoga da povredim zbog odbijanja, a ne znam da li da prihvatim poziv i razgovor sa njom kako bi se sve resilo...

MOLIM VAS POMOZITE MI

Tu nesto u toj prici ne stima!Ona je "nekako saznala" tvoj broj telefona i zove te ucestalo "nocu"?!A da ti nisi slucajno njoj dao povoda za to?!Ne mogu da vjerujem da te djevojka tek tako proganja i zove a da tu izmedju vas nije bilo ama bas nista?!A i sam kazes da je fina i simpaticna?!Pa nista,zapocnite ljubav u troje,tj igru u troje :lol: :lol: :lol:

drea:
miki-bg:
U vezi sam sa devojkom vec duze vremena. Posle nekoga vremena, pojavljuje se tu i njena naj (ili jedna od naj) drugarica. Saznala je nekako moj broj telefona i pocela je da me zove i da mi se nabacuje. Otvoreno mi iskazuje neku vrstu ljubavi i stalno me poziva da se vidjamo. U proteklih par dana, igrom slucaja, zbog nekih obaveza, video sam je i ona uvek blista od srece kada se vidimo i pokazuje mi da joj je stalo do mene-poziva me uvek da se vidimo. Telefonski pozivi u sred noci su ucestali. Ne znam sta da radim, jer je drugarica te moje devojke, fina je, simpaticna devojka i prosto se plasim da cu je povrediti ako je grubo odbijem. Znam da bi ona ucinila sve da budemo zajedno ona i ja, ali... imam devojku i volim je. Plasim se sta ce biti ako za to sazna moja devojka (ako vec nije pocela nesto da sumnja)... Ne volim nikoga da povredim zbog odbijanja, a ne znam da li da prihvatim poziv i razgovor sa njom kako bi se sve resilo...

MOLIM VAS POMOZITE MI

Tu nesto u toj prici ne stima!Ona je "nekako saznala" tvoj broj telefona i zove te ucestalo "nocu"?!A da ti nisi slucajno njoj dao povoda za to?!Ne mogu da vjerujem da te djevojka tek tako proganja i zove a da tu izmedju vas nije bilo ama bas nista?!A i sam kazes da je fina i simpaticna?!Pa nista,zapocnite ljubav u troje,tj igru u troje :lol: :lol: :lol:

Ne treba ulaziti u to odakle joj broj telefona (nije ni meni jasno a i nebitno je) od mene ga nije dobila a ni izmedju nas nije bilo nicega. Povoda nije bilo (sem ako to sto sam ja fin i kulturan prema svim devojkama i uopste ljudima nije shvatila kao neki signal). Ljbav u troje ne dolazi u obzir

Nina2:
Tvoja prica toliko ne drzi vodu da je to prosto smesno. Saznala nekako tvoj broj fona, videli ste se igrom slucaja, fina devojka, ucestali pozivi nocu ali ti u stvari uopste ne zelis nista sa njom, taman posla..Ok, ajd' da postavimo situaciju ovako. Tvoj najbolji drug nekako saznao broj fona tvoje devojke, zove je nocu, nabacuje joj se, zaljubio se jadnicak, pa se onda igrom slucaja i videli, jasno joj daje do znanja da je zaljubljen u nju a to sve tebi iza ledja ali on je u stvari fin i dobar decko, ma ne bi mrava zgazio ali bi vrlo rado tvoju devojku na neki drugi nacin, a tvoja devojka u stvari sazaljive prirode, ma taman posla da bi ona htela nesto sa njim, mislim tek tako mu se javlja na nocne pozive, ne kaze mu u lice da voli tebe i da prestane sa tom igrom da ga ne povredi tako finog i simpaticnog i to tako traje i traje...

Get the point? Prosto mi se namece pitanje jel se ti to stvarno zalis ili se hvalis.
Neverovatno! Ko da sam ja ovo pis'o!
Ozenicu te, foruma mi 8)

i pali sigurno.
lepo odes kod drugarice, skines je, ljubis oko minut , (nikako vise) i onda ko oparen skocis sa kreveta stanes u cosak sobe i bacis ga u nesvest najvecom brzinom.
Definitivno ce da pomisli da si poremeceni psihopata , ali sto ti piste jaja nikad te vise nece zvati.
e sad sigurno ce reci drugarici ali ti negiras sve cak i ako te na lomacu steve.
Obavezno da bude njena gajba ne tvoja ili nekog ortaka jer ce reci pa eto bili smo tamo i tamo i ima takav orman takav tepih i lala a da nije bila kako bi znala. Drugo bitno jer kako ce ti videti patku pa ce reci drugarici kako bi znala da mu je takav i tolki.Nemoj glava da te boli, jer njoj je to tvoja devojka vec rekla odavno, zato te i juri.
Ajd nek ti je gospod u pomoci, a ako mogu da pomognem jos kojom idejom trazi :D

Back