VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

nivea_soft:
Nova situacija-otkacila sam sve i krenula iz pocetka.Vise nemam nekih velikih problema ali trpim ogroman pritisak...Najveci problem mi pravi pitanje da li treba da budem srecna sto sam imala hrabrosti ili sam prosto vecito nezadovoljna budala...
Kada već rešiš nešto, onda se nemoj na to vraćati non stop i razbijati glavu o tome, već budi sigurna u svoju odluku. Da je Bog rekao da treba da bude drugačije bilo bi. A možda će i biti. Ali do tada se opusti.

nivea_soft:
Nova situacija-otkacila sam sve i krenula iz pocetka.Vise nemam nekih velikih problema ali trpim ogroman pritisak...Najveci problem mi pravi pitanje da li treba da budem srecna sto sam imala hrabrosti ili sam prosto vecito nezadovoljna budala...
kad te to prodje, videces da je vredelo! Uvek se malo kajes na pocetku, to je prirodno 8)

Stan,ma mala garsonjerica, ma malo sobice, kujinica, kupatilo a da je moje..Mir, sloboda,
matorci što su stariji sve je teže razumeti ih i postaju mi jako teški..Pritom ne vidim
poentu življenja više s njima, i doticanja nekakvih tema kojih ne želim da budem deo.Da,
i ta rodbina koja me jako smara, zašto moram da je viđam u kući, i da se kao družimo..
a dolaze kod mojih. E ebemti život.!******,možda je sebično sa moje strane...

sanja011:
Stan,ma mala garsonjerica, ma malo sobice, kujinica, kupatilo a da je moje..Mir, sloboda,
matorci što su stariji sve je teže razumeti ih i postaju mi jako teški..Pritom ne vidim
poentu življenja više s njima, i doticanja nekakvih tema kojih ne želim da budem deo.Da,
i ta rodbina koja me jako smara, zašto moram da je viđam u kući, i da se kao družimo..
a dolaze kod mojih. E ebemti život.!******,možda je sebično sa moje strane...

Udaj se, alkoholisi se, drogiraj se, kradi. Sve ovo ce ti pokazati koliko ti je veliki problem trenutno!

Meni su tako hormoni podivljali isto,još pre godinu dana, i takođe imam isti problem,mada ne tako drastičan.Meni se to desilo od konstantnog stresa. :?
Taj ultrazvuk što si radila nikako nije dovoljan da bi se utvrdio razlog poremećaja ciklusa,obavezno proveri hormonalni status i uradi još neke analize (kao što su: papa-test,HPV,kolposkopiju,stepen v.sekreta )
Meni je konkretno najveći problem pravio Prolaktin (hormon).

Eto tako,da ne dužim više,moraš nešto da učiniš povodom toga, jer to uopšte nije mali problem.

Ja imam problem jos od pocetka juna kada sam dobila mecu,otisla sam na more i dosta se produzilo,inace mi traje 3-4 dana.Kad je prestalo okupala sam se u moru i opet mi je islo po malo.Cekala sam da prodje da odem kod lekara.Nije ovo prvi put,desava se usled prehlade ali....kad je proslo ja ne odoh kod lekara.Skoro sam dobila odliv,a ja pocela da radim...lijenost,neodgovornost su me doveli do paranoje i straha sta mi je,i napokon sam zakazala za sutra na pregled,normalno privatno jer rezultati brzo stizu...van sebe sam,sta da vam kazem.... :cry:

Back