VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Memory:
Ma sto posto, aj da se nadamo - JER NADA ZANJA UMIRE!!! :-D
Pa ogrejaće i nas sunce valjda. :wink:
Ja ti to, slatka moja Memory, pricam od kad shvatih da postojim! I nesto mi se cini kao da otkucavaju poslednji minuti moje nade!
Kako sam procitala na ovom forumu par puta, poljubila sam i previse zaba, pa nikako da naidje taj princ!
Al, ajd jos samo malo...! :-(

milidrag:
moj zivotni problem je sto zelim da imam bebu...zdrava,prava,vitalna ...45g. pokusavamo ali ne ide.Mozda je razlog i abortus pre 10 god.sa istim covekom.Ali ja sada ocajnicki zelim bebu.Help
E to jeste problem! Ali mozda je veci problem sto ocajavate previse. Jer nekada razlog ne dobijanja bebe moze da bude previse stresa i opterecivanja istim!
Mislim da abortus nemoze da utice, ukoliko ste vi zdravi. A sta je sa vasim muzem, mozda on ima problem?

shaddow:
Da li to možda znači da ideš u drugu krajnost, pa se ne sređuješ uopšte?

Hahahaha.pa koja to djevojka ne voli a vodi racuna o sebi?!Vodim racuna o svom izgledu. :grin:
Nije u tome stvar,mislim da me muskarci vecinom posmatraju kao nekog koga samo hoce da odvuku u krevet,meni treba i mnogo ljubavi pored seksa:)
I evo,koliko je vremena proslo od kada sam poslala prvu poruku na ovu temu,jos nijesam nasla momka :-?
Nije da nijesam imala prilika...jesam..al sam ih sve odbijala...jbm ti zivot,ne mogu prestat da mislim na bivseg(to je zapravo pra-bivsi:( heh ) :evil: :evil: ...i pitao me je milion puta da se pomirimo,al moj ponos je cudo :!: ....da mi je znat sto se to dogadja sa mnom :confused: :confused:

Jbm ti,gotovo nista mi vise ne pricinjava vise radost,ni desetka iz najtezeg predmeta na faksu,ni shoping,ljetovanje,voznja auta...nista :roll: jel da da sam kreten :?: :oops:

sandrcava:
Hahahaha.pa koja to djevojka ne voli a vodi racuna o sebi?!Vodim racuna o svom izgledu. :grin:
Nije u tome stvar,mislim da me muskarci vecinom posmatraju kao nekog koga samo hoce da odvuku u krevet,meni treba i mnogo ljubavi pored seksa:)
I evo,koliko je vremena proslo od kada sam poslala prvu poruku na ovu temu,jos nijesam nasla momka :-?
Nije da nijesam imala prilika...jesam..al sam ih sve odbijala...jbm ti zivot,ne mogu prestat da mislim na bivseg(to je zapravo pra-bivsi:( heh ) :evil: :evil: ...i pitao me je milion puta da se pomirimo,al moj ponos je cudo :!: ....da mi je znat sto se to dogadja sa mnom :confused: :confused:

Jbm ti,gotovo nista mi vise ne pricinjava vise radost,ni desetka iz najtezeg predmeta na faksu,ni shoping,ljetovanje,voznja auta...nista :roll: jel da da sam kreten :?: :oops:
Ma to je samo period!

trinny:
E bas sam skoro pricala sa drugaricom na tu temu kako mnogo bolje prolaze devojke koje umeju da "barataju" tim spletkama i foliranjem, nego one koje su otvorene.
Iskreno, ja ne znam da budem isfolirana i "vatam" nekog na foru.
Koliko samo primera znam, da su isfolirane devojke dobile "najbolje primerke". a mi ostali...! NULA!!!
E muka mi je vise od toga!
e jao pa ja ne znam, meni sve to dosadno :lol: pazi ovako...pises sms-ove, mislis na njega, postanes cak pomalo i opsednuta (ah, zaljubljenost) i na kraju ti jos i nije LEPO :shock:
yebo to ...

sandrcava:

Jesi, iskreno.
Kreten si zato što zbog glupavog ponosa patiš, i odbijaš ljubav.
Ne razumem takve ljude :? :? :? .
Ništa nije važnije od ljubavi, a pogotovo ne tvoja glupava sujeta. Ali dobro, valjda ti više uživaš u mazohizmu, pa eto ti, uživaj onda u svom ponosu (koja si ti faca! :roll: ), ali onda nemoj bre da kukaš. To je tvoj izbor.

Back