VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

xiaoyu:
Pa kud po ovoj vrućini na ćufte i ćevape DD? :D

bug.gif

tamo gde idem je zima :D

Des bre dd !!

ra-ta-tat:
meni je tetka za jedan Bozic rekla da napisem kakvog muskarca zelim i da cu ga onda naci...
i nije proslo pet meseci, on je mene nasao :)

od malena sam zivela na bajkama, pa mi se zivot pretvorio u bajku...

i onda su mom sinu poceli da rastu zubici
ne spavamo... stalno kuka, nekad i place...

sada trazim jednu dobru vilu da nam pomogne u nevolji sa tim zubicima :-)
jaoj, i ja sam oduvek verovala u bajke... ali moj ceo zivot je pakao! A tek da ne pricam za muskarce! Lepak sam za idiote! Ja se celog zivota molim i nadam da mi naidje neko... al slaba vajda od toga!
Sve bih dala da i ja dozivim to sto i ti...! Hvala Bogu pa nisu svi osudjeni na propast kao ja! :sad:

trinny:
jaoj, i ja sam oduvek verovala u bajke... ali moj ceo zivot je pakao! A tek da ne pricam za muskarce! Lepak sam za idiote! Ja se celog zivota molim i nadam da mi naidje neko... al slaba vajda od toga!
Sve bih dala da i ja dozivim to sto i ti...! Hvala Bogu pa nisu svi osudjeni na propast kao ja! :sad:
Razmišljam nešto....... Šta misliš, da li je moguće da ti svojim ponašanjem ili stavom šalješ muškarcima određenu poruku, koja privlači idiJote? Koja je poruka koju šalješ muškarcima prilikom upoznavanja (svojim stavom, govorom, ponašanjem, načinom oblačenja....)?
Da li si razmišljala o tome?

ra-ta-tat:
eh... pa vazno da si lepak :)
mislim da je bitno da dozivis kriticnu masu idiotarija da bi nasla pravu stvar

to je nesto kao ono... da bez zla ne bi postojalo dobro :)

a ono kad postane bas kriticno, saznas kako drugarica premece istinu, nemas odgovarajuceg partnera i cini ti se da su sve ladje potonule... jel to ondaK znaci da se ta prava stvar priblizava :?

cini mi se da sve vise posustajem u verovanju u dobro i pozitivno, da to nema veze sa podnebljem na kom zivimo, ratovi i sl.....? :roll:

shaddow:
Razmišljam nešto....... Šta misliš, da li je moguće da ti svojim ponašanjem ili stavom šalješ muškarcima određenu poruku, koja privlači idiJote? Koja je poruka koju šalješ muškarcima prilikom upoznavanja (svojim stavom, govorom, ponašanjem, načinom oblačenja....)?
Da li si razmišljala o tome?
Veruj mi, nemam malo godina, iskustva i razuma da ne znam kako se ponasam. Ja sam inace skromna osoba, ali ne smem da sakrijem cinjenicu da izgledam sasvim solidno i atraktivno. Ne volim to puno da isticem, jer su meni druge stvari bitnije (npr. pamet i dusa).
Mozda sam trebala oduvek da budem kao vecina devojaka koje znaju da koketiraju, mozda, ali samo mozda bih bolje prolazila u zivotu. A mozda i gresim.
Ko zna! :???:

milimail:
a ono kad postane bas kriticno, saznas kako drugarica premece istinu, nemas odgovarajuceg partnera i cini ti se da su sve ladje potonule... jel to ondaK znaci da se ta prava stvar priblizava :?

cini mi se da sve vise posustajem u verovanju u dobro i pozitivno, da to nema veze sa podnebljem na kom zivimo, ratovi i sl.....? :roll:
Verovatno ima veze sa statistikom da je 11 zena na 1 muskarca na nasim prostorima! Pre 2 godine je bilo 9 zena!
Hmmm!

trinny:
Verovatno ima veze sa statistikom da je 11 zena na 1 muskarca na nasim prostorima! Pre 2 godine je bilo 9 zena!
Hmmm!
Bas zanimljiv podatak, a gde si ga cula? Verovatno da i to ima veze, sve je postalo mnogo agresivnije...Ja sve nesto mislim da ti procenti nemaju mnogo veze, kad naidje pravi/a..., ali izgleda dani taktiku ne treba zanemariti ;-)

shaddow:
Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?

Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan.

PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para.

Problem sa nerešenim stambenim pitanjem. :evil:
Katastrofa. Sve mogu da rešim ali to mi nikako ne polazi za rukom, ali ne dam se, naćiću već neko rešenje kako do svojih par kvadrata.
Svaki problem sam rešila, ali ovo me trenutno ubija. ;)

Memory:
Problem sa nerešenim stambenim pitanjem. :evil:
Katastrofa. Sve mogu da rešim ali to mi nikako ne polazi za rukom, ali ne dam se, naćiću već neko rešenje kako do svojih par kvadrata.
Svaki problem sam rešila, ali ovo me trenutno ubija. ;)
Eh, uz tebe sam, jer je i to jedan od mojih najvecih problema. Kako su samo nasi mogli lepo da uzivaju "dobijajuci" onolike stanove,a mi?! Pa posle dodju i kukaju kako mi zivimo kao u loju, a oni su se mucili! Jesu se mucili, to priznajem, ali isto kao i mi danas, samo sto je velika razlika u tome sto su oni sami sebi mogli da kupe taj prokleti stan, a ti prosecni danasnji mladicu ili devojko, radi za 300-400 eura i kupi stan za, recimo (da ne trosis ni dinar od plate) 20 godina!
I ajd onda se nadaj boljim vremenima! :x

milimail:
Bas zanimljiv podatak, a gde si ga cula? Verovatno da i to ima veze, sve je postalo mnogo agresivnije...Ja sve nesto mislim da ti procenti nemaju mnogo veze, kad naidje pravi/a..., ali izgleda dani taktiku ne treba zanemariti ;-)
Pa veruj mi da sam i ja uvek bila optimista kad je taj "pravi" u pitanju, al tako prodje vremena i vremena, koje ti inace ubije taj optimizam, i onda pocnes da se bakces statistckim podacima, koji te jos vise ubiju u pojam! Pa to je proracun drzave (valjda). ;)

milimail:
I ja se pridruzujem ovom pitanju... Meni se cini da ovih dana spletke i namestaljke odlicno prolaze i prosto mi je muka kada na to pomislim...
E bas sam skoro pricala sa drugaricom na tu temu kako mnogo bolje prolaze devojke koje umeju da "barataju" tim spletkama i foliranjem, nego one koje su otvorene.
Iskreno, ja ne znam da budem isfolirana i "vatam" nekog na foru.
Koliko samo primera znam, da su isfolirane devojke dobile "najbolje primerke". a mi ostali...! NULA!!!
E muka mi je vise od toga!

Draga Trinny možda su materijalno obezbeđene te koje su dobile "najbolje primerke", ali moguće je da poprilično vremenom počnu da ispaštaju zbog toga. Na scenu stupaju mlađe od njih al tog kova koje privlače panju dotičnih primeraka. Imam mnogo primera oko sebe poznanica koje su se uvalile u takve porodice pa sad trpe - tipa muž je bije, al ona nosi poznato prezime... Slomljeno joj rebro, ili ima svežu šljivu na oku al ima i novu bundu...Većina njih je jako nesrećna, ali na ulici ili u gradu trude se da blistaju... Vremenom ta svežina lica prelazi u bore od neprospavanih noći i izmučenosti. Gasi se ta gordost stečena na takav način, polako ali sigurno...

Memory:
Draga Trinny možda su materijalno obezbeđene te koje su dobile "najbolje primerke", ali moguće je da poprilično vremenom počnu da ispaštaju zbog toga. Na scenu stupaju mlađe od njih al tog kova koje privlače panju dotičnih primeraka. Imam mnogo primera oko sebe poznanica koje su se uvalile u takve porodice pa sad trpe - tipa muž je bije, al ona nosi poznato prezime... Slomljeno joj rebro, ili ima svežu šljivu na oku al ima i novu bundu...Većina njih je jako nesrećna, ali na ulici ili u gradu trude se da blistaju... Vremenom ta svežina lica prelazi u bore od neprospavanih noći i izmučenosti. Gasi se ta gordost stečena na takav način, polako ali sigurno...
Naravno, to se u vecini slucajeva desava, al veruj mi znam ih podosta koje sada uzivaju, a dosle su na "mutan" nacin do tog nekog.
Ajd, Memory, valjda i nas ceka neki tamo dasa (al samo nas dasa)! :)

Back