VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Jes vala. Juče neko otvorio temu o samopouzdanju i ti mi pade na pamet!

bug.gif

Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?

Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan.

PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para.

Moj problem number one trenutno...Kako preziveti danas i sutra,milsim na subotu.Ako uspem ala mi vera

Од којих?

Можда будућност садашње емотивне везе.....ни сама не знам шта желим у вези са тим...:roll: Упадам у различите фазе смењивања емотивног и рационалног приступа будућности те везе....и све ме то збуњује....
Ето!

Kao da sam ja napisala... Šta reći? Kriza tridesetih

Moj najveci i jedini problem je gomila kredita koji se nece isplati sami , ni preko noci, niti ce neko cudo pomoci, vec samo vrijeme od nekoliko godina, i udaranje po mom dzepu!
Ostalo nista ne smatram nekim velikim problemom.
Ili bar ne smatram da su to neki problemi zbog kojih bi trebalo glava da me boli.

Koji biste problem označili kao trenutno najznačajniji u vašem životu?

Ja imam problm sa nedostatkom vremena. Ne znam da li je to zato što mnogo hoću, ili je to u današnje vreme jednostavno normalno, ali mnogo mi je kratak dan.

PS: Problemi sa parama se podrazumevaju. Svima bi nam dobro došlo više para.

Definitivno izbor momaka...Uvek mi se svide najgori od najgorih...A ipak me ni jedan ne zeli...:(

Mislim da me hvata panika od prijemnog...:!::?::sad2:Samo skupljam testove, informacije itd., ali ništa konkretno da uradim po pitanju spremanja prijemnog...:(Informator nikako da izađe, a ove godine je baš guzvaa...:shock:Znam da je ovo smešno u odnosu na vaše probleme,ali baš mi je frka i morala sam negde da priznam...Ovdemi je nekako najlakše...:lol::lol:

Moj trenutni problem je sto trazim drugi posao, jako je tesko zaposliti se sa fakultetom i radnim iskustvom, a ja nemam vezu skoro nigde. Zatim neki dan me udario neki klinac autom, tako da nemam ni auto, ukrali su mi mačku koju sam jako volela neko od komsija, ljubavni zivot nemam jer su svi neki debili oko mene, para nemam, danas bila na sahrani,.......

hmmm........ sta mislite o ovome?

Back