VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Ne bih da te razočaram, ali nikad nećeš uspeti da pobegneš, jer se sve to uvuklo u sve tvoje pore i nosićeš to sa sobom gde god budeš krenula.I prenećeš sve to i na svoj budući brak,zato nemoj da žuriš da ne napraviš neku zbrzanu glupost (poput udaje,npr.).Završi svoj faks,pokušaj da nađeš dobar posao i probaj da organizuješ tek tada svoj život na pravi način.Bežanje ne pomaže,veruj mi - znam!
Sorry,što sam uzela sebi za pravo da budem neki savetodavac,ali toliko si me podsetila na mene,doduše ja sam bila još mlađa kad su me takva razmišljanja opsedala.
Zapamti samo jedno NEMOJ DA ŽURIŠ da odrasteš i NEMOJ DA ŽURIŠ sa životom,ionako je kratak,a prošlost se ne može vratiti i ispraviti!
Pozdrav.

Betty:
e pa trbusnjaci su cudo za ledja! Tajna je u tome da se ledjni misici vrlo brzo zatezu, tako da ti nece trebati duze od mesec dana da primetis da su ojacala ledja :-)
xmmm, da... samo sto za to trenutno nemam vremena
i kuca mi je u totalnom haosu

nego mi pomoglo to sto vise ne spavam sa mojom bebom, vise nisam iskrivljena kao glista cele noci.... da ga slucajno ne bih nagazila
sada mogu da u prirodnoj pozi odmorim svoje tridesetogodisnje koske

i ledja me vise n e b o l e

*mnogo srecna*

mmaallaa:
moj najveci problem trenutno su roditelji, koji su vec 10 godina u fazi razvoda...a ja jadna sve to gledam, slusam i jedva cekam da zavrsim fax i pobegnem
Potpuno znam kako ti je, ja sam tako živela ceo život sa roditeljima i pravo da ti kažem na neki način mi je laknulo kada sam se udala jer ne moram svakog dana da gledam neke stvari. I osećam se mnogo slobodnije

ra-ta-tat:
xmmm, da... samo sto za to trenutno nemam vremena
i kuca mi je u totalnom haosu

nego mi pomoglo to sto vise ne spavam sa mojom bebom, vise nisam iskrivljena kao glista cele noci.... da ga slucajno ne bih nagazila
sada mogu da u prirodnoj pozi odmorim svoje tridesetogodisnje koske

i ledja me vise n e b o l e

*mnogo srecna*

bavo bavo :)

Ja spavam na promaji, uraaa.....
(otkrila sam da posle ponochi piruchka ladan vetritj..:D )

Pa kud po ovoj vrućini na ćufte i ćevape DD? :D

bug.gif

Back