Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
shaddow:Ja ne mrzim što ne mrzim.![]()
![]()
![]()
PS: A tebe posebno ne mrzim.![]()
e pa ni ja tebe

I šta mi možeš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shaddow:Ja ne mrzim što ne mrzim.![]()
![]()
![]()
PS: A tebe posebno ne mrzim.![]()
Supica:Ja nesto ramisljam, sad kad slusam vas...
Meni je deda umro pre dve god tacno..Bili smo bliski, zivela sam sa babom i dedom do 16 god, bio mi je kao cale, oni su me i vaspitali prakticno i izgradili licnost.
Kada je umro nisam imala nikakve emocije, tugu, cak sam pomagala tetki da ga presvuce neposredno posto je umro. Mislila sam mozda cu nekad sanjati tu scenu, njega, osetiti tugu ali nista. Kao da ni dan danas nisam shvatila da je on umro!!!
Da li je to normalno?! Inace, sam po prirodi emotivac, zasuzim cesto itd..
Betty, ovo o čemu pričamo je potpuno isto kao kada nekome umre roditelj za koga je bio vezan. Ukoliko su baba ili deda bili toliko bliski sa unucima, onda je to zaista veliki gubitak.Betty:btw. juj, ja moje babe i dede skoro da nisam ni poznavala
....teško mi je da razumem što vas toliko pogaša smrt dede, sigurna sam da nije umro u 35oj nego da je imao lep život i lepu starost
A problem je bio...?divlja:Resih svoj najveci zivotni problem, sad moram da nadjem novi.![]()
Charlotte:Problem mi je sto kad citam odgovore na poslednjoj strani mislim: "Zasto neki dobri ljudi umiru, a losi koji i nemaju puno sta dobro da prenesu svojoj deci i unucima zive". I pomislim kako bi bilo lepo da jedne osobe nema ili barem da je nema u mom zivotu. Problem je sto imam takve misli. Nije prijatno.