VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

shaddow:
Vrućina? Ma neeee, vrućina nije nikakav problem. :) Ili možda jeste.... :roll:
Čini ti se....
Istuširala sam se danas bar 10 puta, ali ništa ne vredi. Poslednji sprat, pod užarenom pločom....definitvno mi je neophodna klima.....a tako sam lepo isplanirala na šta ću potrošiti ušteđene parice, šmrc. Zbogom cipelice, zbogom mp3 player, zbogom novi tepihu... :( :( ;)

Kad se vec povela prica o pravim problemima, evo jedne situacije koja me navela da mislim kako su moji problemi, bez obzira koliko meni teski, neresivi i mucni bili, potpuno bezaleni. Verujte, u mom zivotu zaista ne cvetaju ruze. Vecina ljudi koje znam imala je srecniji i ispunjeniji zivot, a i dalje ga ima. Vecina ljudi ima mnogo vise mogucnosti i podrske... a neki nemaju bas nista...
Devojci je umrla majka kad je imala 16 godina, sad vec ima 29, zavrsila je faks, "dobro" se udala za momka koga je volela, ima dete. Kako je zivela, cega se odricala, vise nije ni bitno, jer je sada konacno nasla oslonac, ljubav, podrsku. Jos uvek nije pocela da zaradjuje, ali nije imala ni vremena, ni mogucnosti da se zaposli. Njena sestra je na drugoj godini fakulteta, ambiciozna i pametna devojka. Ono sto je MNOGO lose, je da sada umire i njihov otac. Zamislite devojku, na fakultetu bez ikoga i icega da joj pruzi utociste i podrsku, ljubav i novac da ne pominjem. Nema familiju niti bilo kakve izvore prihoda. Ima samo sebe, u zemlji Srbiji, gde si bez bogatih i uticajnih prijatelja niko i nista, gde si bez doma i porodice na ulici. Kako? Sta? Brinem, i zao mi je mnogo... Vidim da ljudi (i ja sam samo jedna od njih) imaju prevelike probleme: klima i vrucina, sandale i sminka, posao i nezgodna sefica... kad bi samo shvatili kako je zivot prolazan... i kako je samo jedan...

Dozivljaj sopstvene vrednosti nije u spoljnjem vec unutrasnjem.ne slazem se da si niko i nista bez uticajnih i bogatih "prijatelja".ako tako gledas bices nesrecna gde god da zivis.

ta devojka ima sestru,nije "bez ikoga".

ove "tuzne" price koje navodis u poslednjoj recenici su cista razmazenost.ljudi mnogo vole da se snebivaju i kukaju.dosadni su.

ja sam od sabajle mislila na vas gospodjo Sindi.bas po tom pitanju.
pa ko te tera da ides na te hepatiticare?
ajde razveseli se,ides dobrovoljno.
a sad malo ja!
moj zivotni problem? :lol:missim stvarno!
jutros kao zabrinuta jer kasnim 20 minuta tamo gde sam isla,da bi mi bata na salteru rekao "pa vi ste malo" rekoh "zakasnila znam " "da,sve je to u redu,ali vi ste malo tj.vi ste poranili citavih mesec dana."
e smejala sam se grohotom da je sve odzvanjalo.a onolikim slovima pise 26.jul.

e sad mi je lakse kad vidim da nisam samo ja omatorila:lol: :lol: :lol: :lol:

ma moja najbolja drugarica ih bas, bas voli..pa se solidarisem, kako da je pustim samu u tu masu:roll:
najbolja provala je sto ona dolazi iz bgd, a ja iz ns..valjda cemo se navatati:lol:
jao sunce, pa kad ces ti doci kod mene?pa nisi ni videla moje novo gnezdo:)

raspitala sam se da li si uspela i cula sam da jesi i bila sam srecna zbog tebe.
mozda se setim da ti se javim i dodjem jednom.samo sto ces ti morati malo da pricekas da ti uzvratim u mom domu gostoprimstvo.ako bude sve po planu i ako Bog da,ako ne bude do kraja ove bice pocetkom sledece godine.ako,ako :lol:

blpd_girl:
shvati da je deka srećan što je toliko doživeo, i da si i ti srećna što je bio s tobom tako dugo.
...moj deda je umro u 86-oj godini...pred-prosle godine u prolece...
...medjutim nikako ne mogu da se oporavim od toga , i dalje mi nedostaje...mislim nije on meni bio samo deda...bio mi je kao otac,(od 2-6godine ja sam zivela s babom i dedom,),bio je covek s kojim sam mogla da pricam satima , bio je jedini covek s kojim sam mogla da se zezam , golicam , salim , igram...s ocem i majkom to ne mogu potpuno smo razliciti svetovi...
...jedino sa deckom sad mogu tako nesto , prica , potpuno razumevanje i ti mozda mali fizicki kontakti kao golicanje , mazenje , ali ipak bitni...

...u svakom slucaju , zaista mi je tesko da prebolim taj gubitak , i da nadjem osobu koja me tako dobro razume , i koja je zaista dobar i posten covek kao sto je on bio , i da ostvarim neku bliskost s njom...i sem decka , kao da sam ostala sama , tako nekako :( ...

Zefirra:
...medjutim nikako ne mogu da se oporavim od toga , i dalje mi nedostaje....
Da, i ja sumnjam da ću se ikad oporaviti....Deda je umro pre dve nedelje, ali i dalje mi je užaaaaaasno teško.....Mislim, sve sam ja prihvatila, ali ponekad sam još uvek nesvesna, sanjala sam ga već 5 puta da je živ, i onda kad se probudim.... :cry: .....jbt, koji skenj....
Nedostajaće mi strašno. Ali, život ide dalje....

Zefirra:
...eh ines...moj deda je umro proshle godine...:(

...kazu ljudi , treba nauciti da ih pustish da odu...ali josh uvek ucim...

Ja nesto ramisljam, sad kad slusam vas...
Meni je deda umro pre dve god tacno..Bili smo bliski, zivela sam sa babom i dedom do 16 god, bio mi je kao cale, oni su me i vaspitali prakticno i izgradili licnost.
Kada je umro nisam imala nikakve emocije, tugu, cak sam pomagala tetki da ga presvuce neposredno posto je umro. Mislila sam mozda cu nekad sanjati tu scenu, njega, osetiti tugu ali nista. Kao da ni dan danas nisam shvatila da je on umro!!!
Da li je to normalno?! Inace, sam po prirodi emotivac, zasuzim cesto itd..

Back