Sunnygirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sizenje, da ti kazem sestro slatka, al ne se damStruja:a sad kontra.
gde si sestro slatka pheno!
kakva ti je trenutna konstelacija?
Pa eno ti tamo na kraju 20.strane objašnjenje. Ljudi misle da sam 1964.godište, zbog onih brojeva 1864 (većina čita 1964), šta ko zna šta to znači, a i šta će mi ti brojevi? Ionako sam ih dodala samo zato što je ''Ines'' bilo zauzeto. Pa reko' ajd možda je bolje ovako. Ako ne naiđe na dobar odziv publike, vraćam stari nickshaddow:Zašto si promenila nick? U čemu je bio problem?
uuu, bre! zašto?Struja:ja bih malo da nestanem.kako sam pocela mozda i umrem.
Da li to možda znači da ideš u drugu krajnost, pa se ne sređuješ uopšte?sandrcava:Nemam nista toliko ozbiljno sto bih svrstala u tu jezivu kategoriju zivotnih problema.
Mozda mi je kao mali problemcic sto jedno evo ima godina dana ne mogu naci momka,sto znam,dosta lijepo izgledam,normalna sam,pametna,pomalo stidljiva,ali mozda saljem neke cudne odbijajuce signale svom muskom rodu pa mi zato rijetko koji prilazi,hm?!
Jednostavno,necu da padam na sarm onih tipova koji ce mi prici u gradu samo kad obucem minic,stikle,izbacim grudi,takvih ima dosta,e takav mi ne treba,sto me neki ne bi volio i kad sam u trenerci?!
Cudnog li muskog roda,hm!
Čekaj, sada ništa ne razumem. :shock: Jel ti to tvrdiš da NISI 1864. godište?!? :shock:_Ines_:Pa eno ti tamo na kraju 20.strane objašnjenje. Ljudi misle da sam 1964.godište, zbog onih brojeva 1864 (većina čita 1964), šta ko zna šta to znači, a i šta će mi ti brojevi? Ionako sam ih dodala samo zato što je ''Ines'' bilo zauzeto. Pa reko' ajd možda je bolje ovako. Ako ne naiđe na dobar odziv publike, vraćam stari nick![]()
![]()
![]()