intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
phenomenon:Jbt svaka ti cast, kako si uspeo da se opet zaljubis posle par dana u osobu koja ti ne uzvraca ljubav? Daj recept molim te
Malo poludiš i zavaravaš se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
phenomenon:Jbt svaka ti cast, kako si uspeo da se opet zaljubis posle par dana u osobu koja ti ne uzvraca ljubav? Daj recept molim te

Ne mogu manje. Ako ne odspavam 6-8 sati, bolje da ne ustajem.Ines1864:Manje spavaj ;-)

Pa sve može da se nauči.Betty:nedovoljno znanja o finansijama![]()

shaddow:Ne mogu manje. Ako ne odspavam 6-8 sati, bolje da ne ustajem.![]()
Jedino mi preostaje redukcija obaveza i što bolja organizacija dana. UH.........![]()

muvalo:Moj zivotni problem broj jedan je sto moramo da umremo. Uopste sa tim ne mogu da se pomirim. Bas nije fora. Ma, u stvari sam besna. Kakva prevara!

Draga moja, to će vas proći. Oladićete se i nećete se setiti da sam živ!Betty:slazem se, covek nema nikakvog razloga da umre!
Pa sve zavisi kako čovek gleda na stvari. Ja sam imao tu nesreću da sam pre godinu dana prisustvovao smrti osobe koja mi je bila veoma draga. Kada čovek doživi tako nešto, shvati koliko je bez veze nervirati se zbog kojekakvih gluposti. Život je samo jedan - iskoristite ga na pravi način.phenomenon:Jeste, kad vas covek cita pomisli da u stvari ni jedan od problema koje smo ovde naveli i doziveli kao zivotne i nije vredan sikiracije

Ili kada bismo tacno znali kada cemo umreti!!!Ines1864:Kako nema? Zamisli kakav bi nam bio život da smo besmrtni?