VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Smrt daje životu smisao. Čitav život se nerviraš zbog raznih gluposti i onda, jednog dana, nema te više. I život ide dalje. Zato, nemojte trošiti život na gluposti, nemojte mnogo razmišljati o smrti, probajte da iskoristite svaki dan koji je pred vama i probajte da svom životu date neki smisao.

phenomenon:
Jeste, kad vas covek cita pomisli da u stvari ni jedan od problema koje smo ovde naveli i doziveli kao zivotne i nije vredan sikiracije
Pa sve zavisi kako čovek gleda na stvari. Ja sam imao tu nesreću da sam pre godinu dana prisustvovao smrti osobe koja mi je bila veoma draga. Kada čovek doživi tako nešto, shvati koliko je bez veze nervirati se zbog kojekakvih gluposti. Život je samo jedan - iskoristite ga na pravi način. :)

Znam, moze se sve re;ativizovati, i kad uporedis sa smrcu i prolaznoscu zivota nista nije tako strasno. Ali ne moze se sve porediti sa tako ekstremnim situacijama a onda nas nika di nista ne bi tangiralo. Eto ja umem tako da padnem u vatru zbog neke gluposti i da se iznerviram a posle me prodje i vidim da nije vredelo. Ali valjda mi je takav temperament?

Back