Vas stil oblachenja je...

1971catsuit.jpg

:lol:

A crno je jeli emo stil? I svi mi koji nosimo crno smo emovci... ili kako god da se piše...

Pobogu, ja sam jedno dobra dva meseca bila zaluđena time. Emo ovo, emo ono. :dash: Srećom, opametih se.

I zašto su GnR gej?! O_o Šta njima fali?!
Jedna moja drugarica izasla pred tablu i ponela crnu svesku. Posle joj, jedna, totalno neupucena, rekla, nesto kao: ''Ti si bas, onako, emo."' :dontunderstand:

Mislis svrsavaju?
Ali opet to nije kriterijum po kome odlucujes da li je neki bend dobar ili ne./

Upravo ovo. ^^

I ne, devojčice svršavaju na Džima Morisona, a ne na Vilijama Aksela Rouza. To mora da se zna!

Pa..valjda...ako-nosim-crno-nisam-emo...:roll:...
Sad-nosim-razne-boje...a-tad...samo-crno....:dash:

Dete božije, stil oblačenja može da ima veze sa muzikom, načinom života ali i ne mora. Tu su boje najmanje bitne. I crnu boju svi nose. ;)

Jedna moja drugarica izasla pred tablu i ponela crnu svesku. Posle joj, jedna, totalno neupucena, rekla, nesto kao: ''Ti si bas, onako, emo."' :dontunderstand:

Toliko o tome. :lol:

Poslednja izmena:
bogami, to je disutabilno
ti se trudish da se izdvajash od drugih, pa svrshavash na morisona, shto ne kazhem da je loshe :P
ali ostatak svrshava na gnr :P
jedan deo na TH i Jonas Brothers

Ovaj deo je najveći. :lol:

Pa zar ja nisam uvek bila drugačija od drugih? xD

Otkačena klinka

Kad malo bolje razmislim, crna se ne ubraja u boje. :P

Ako pitaš zašto... crna nastaje kada predmet upije sve boje, a belo kada predmet odbije sve boje. Stoga, to nisu boje. Boje su plava, zelena, crvena i sl. a one nastaju tako što predmet upije sve zrake osim te koju vidimo, pa je sve to ustvari laž oka. Tu pojavu sa svetlosnim zracima možeš da posmatraš kroz prizmu, koja će ti stvoriti dugine boje (seti se, tamo nema crne ni bele). To je najprostje što mogu objasniti, mada, imamo mi ovde učenika prirodno-matematičke gimnazije... :mrgreen:

E sad, ono "Odelo ne čini čoveka", čini mi se, sve manje važi. O_o Ljudi su postali previše zaluđeni stilom oblačenja. -.-

pa koliko ja znam spektar elektromagnetnog zrachenja ima crnu boju
a crna nastaje meshanjem zhute, ruzhichaste (one tamne, magenta) i plave (cijan plave)
Spectrum4websiteEval.png

ali je istina to shto kazhesh, tj. ako predmet ne odbija nijednu talasnu duzhinu, tj. upija sve boje, videcemo crnu

Ovaj deo je najveći. :lol:

Pa zar ja nisam uvek bila drugačija od drugih? xD

Otkačena klinka

Kad malo bolje razmislim, crna se ne ubraja u boje. :P

Ako pitaš zašto... crna nastaje kada predmet upije sve boje, a belo kada predmet odbije sve boje. Stoga, to nisu boje. Boje su plava, zelena, crvena i sl. a one nastaju tako što predmet upije sve zrake osim te koju vidimo, pa je sve to ustvari laž oka. Tu pojavu sa svetlosnim zracima možeš da posmatraš kroz prizmu, koja će ti stvoriti dugine boje (seti se, tamo nema crne ni bele). To je najprostje što mogu objasniti, mada, imamo mi ovde učenika prirodno-matematičke gimnazije... :mrgreen:

E sad, ono "Odelo ne čini čoveka", čini mi se, sve manje važi. O_o Ljudi su postali previše zaluđeni stilom oblačenja. -.-

Umjetnički, crna nije boja. Jeste, ali nije.:lol:
a ostatak ste objasnili....

Back