Suspiria
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram da priznam da imam Iron Maiden i GNR majicu![]()
Izashla-iz-Emo-faze...pnkd-obuchem-neshto-crno...
Sad-onako....sportski.....nzm...![]()
Gansi su bend na koje su devojčice svršavale,prema tome,nisu nešto...
A ja od Mejdena imam bar 15-ak majici....
A crno je jeli emo stil? I svi mi koji nosimo crno smo emovci... ili kako god da se piše...
Pobogu, ja sam jedno dobra dva meseca bila zaluđena time. Emo ovo, emo ono.Srećom, opametih se.
I zašto su GnR gej?! O_o Šta njima fali?!
Jedna moja drugarica izasla pred tablu i ponela crnu svesku. Posle joj, jedna, totalno neupucena, rekla, nesto kao: ''Ti si bas, onako, emo."'A crno je jeli emo stil? I svi mi koji nosimo crno smo emovci... ili kako god da se piše...
Pobogu, ja sam jedno dobra dva meseca bila zaluđena time. Emo ovo, emo ono.Srećom, opametih se.
I zašto su GnR gej?! O_o Šta njima fali?!
Mislis svrsavaju?
Ali opet to nije kriterijum po kome odlucujes da li je neki bend dobar ili ne./
Pa..valjda...ako-nosim-crno-nisam-emo......
Sad-nosim-razne-boje...a-tad...samo-crno....![]()
Jedna moja drugarica izasla pred tablu i ponela crnu svesku. Posle joj, jedna, totalno neupucena, rekla, nesto kao: ''Ti si bas, onako, emo."'![]()
pozeruuuuu![]()
![]()
![]()
bash sramota da me bude
al retko nosim
bash
ne lezhi mi to
bogami, to je disutabilno
ti se trudish da se izdvajash od drugih, pa svrshavash na morisona, shto ne kazhem da je loshe
ali ostatak svrshava na gnr
jedan deo na TH i Jonas Brothers
Pa..valjda...ako-nosim-crno-nisam-emo......
Sad-nosim-razne-boje...a-tad...samo-crno....![]()
Ovaj deo je najveći.
Pa zar ja nisam uvek bila drugačija od drugih? xD
Otkačena klinka
Kad malo bolje razmislim, crna se ne ubraja u boje.
Ako pitaš zašto... crna nastaje kada predmet upije sve boje, a belo kada predmet odbije sve boje. Stoga, to nisu boje. Boje su plava, zelena, crvena i sl. a one nastaju tako što predmet upije sve zrake osim te koju vidimo, pa je sve to ustvari laž oka. Tu pojavu sa svetlosnim zracima možeš da posmatraš kroz prizmu, koja će ti stvoriti dugine boje (seti se, tamo nema crne ni bele). To je najprostje što mogu objasniti, mada, imamo mi ovde učenika prirodno-matematičke gimnazije...
E sad, ono "Odelo ne čini čoveka", čini mi se, sve manje važi. O_o Ljudi su postali previše zaluđeni stilom oblačenja. -.-