Vas stil oblachenja je...

uglavnom furam nike..... realno ima najlepse i najkvalitetnije dukseve i naravno patike...... a volim i najkove trenerke........

Naravno...:D

mada, i ovo...:heart:

silver_leggings.jpg

Kako se oblacite?
Da li imate odredjeni stil...da li ste originalni, prepoznatljivi?
Koji modni detalj najvise volite? Kako se oblacite kad idete u grad a kako za skolu?
:smile: :smile: :smile:

pozzz... 8)

:smile: :smile: :smile:

Trudim se da bude neki r'n'b stil.....Npr crne uske farke, neka bela uska majica onaj kao, ''iranski'' { stao mi mozak za pravo ime zaboravila sam sad} sal , pa debele narukvice....po mogucnosti jedna crna druga bela,veelike...Ili ako je sve na meni umereno volim neki detalj,npr ogromna prstencuga { neka bizuterija} koja odudara i uocljiva je na kilometar i tako opet se dobija neshto drugo, volim hip hop dukseve,omiljenih boja crvene,crne ili bele josh natrpam tonu kreona.....Volim i trake za glavu,kada ti je prljava kosa...Traka neke jednostavne boje, bela, kosu zavezes u pundju pa josh neke karike....
tako se nekako oblacim u skoli,a za grad,malo je drugacije.....zavisi od mesta gde idem...Ako idem u neki bash bash fancy club onda obicno neke korsete,imam jednu crnu bundicu mada hocu i belu da kupim, uske farke, bele ili koje vec, ili neke jako kratke i uske korset haljinice,imam jednu crvenu i crnu,ili uske farke i neki top koji je ceo sljasteci da mi ne treba nikakav nakit...A kad je toplo bash onda ili neke haljinice ili neke uske farke a gore neshto sto otkriva ceo struk,neshto vrlo minimalno,stikle.....

Trudim se da bude neki r'n'b stil.....Npr crne uske farke, neka bela uska majica onaj kao, ''iranski'' { stao mi mozak za pravo ime zaboravila sam sad} sal , pa debele narukvice....po mogucnosti jedna crna druga bela,veelike...Ili ako je sve na meni umereno volim neki detalj,npr ogromna prstencuga { neka bizuterija} koja odudara i uocljiva je na kilometar i tako opet se dobija neshto drugo, volim hip hop dukseve,omiljenih boja crvene,crne ili bele josh natrpam tonu kreona.....Volim i trake za glavu,kada ti je prljava kosa...Traka neke jednostavne boje, bela, kosu zavezes u pundju pa josh neke karike....
tako se nekako oblacim u skoli,a za grad,malo je drugacije.....zavisi od mesta gde idem...Ako idem u neki bash bash fancy club onda obicno neke korsete,imam jednu crnu bundicu mada hocu i belu da kupim, uske farke, bele ili koje vec, ili neke jako kratke i uske korset haljinice,imam jednu crvenu i crnu,ili uske farke i neki top koji je ceo sljasteci da mi ne treba nikakav nakit...A kad je toplo bash onda ili neke haljinice ili neke uske farke a gore neshto sto otkriva ceo struk,neshto vrlo minimalno,stikle.....

zove se "palestinka" (marama),dodje i meni da je nabavim ali mi nekako trulo jer nose emosi!:) A doslo je i leto!

Najcesce nosim maskirne pantalone,vojne cizme ili skejterke,fajerku i crne majce bez printa ili jednobojne majce bele i tamno plave boje! Imam i majci sa printom,ali retko kad ih nosim!:) Imam i izlizanih farmerki i crnih dukseva,ali moram da zamenim garderobu ne stoji mi vise,sto kaze krepto kao da je neko okacio na mene odelo zato malo upasem donji kraj (jest da je malo seljacki ali moze da prodje!)!

E da Palestinske hvala ti Over :)
Ne mora da znaci...zavisi uz shta sve iskombinujesh....ali ih volim u raznim bojama...

Da,zbaoravih da dodam,volim jako jarke boje kad izlazim negde, haljinica da bude jarko jarko jarko svetlo plava, ili tako malo jacha boja...ili one haljinice koje oktrivaju ledja....pa ispeglas kosu i vezes u visok rep....ili nekako je drugacije podignes...I volim one shiroke, reperske onako,baggy trenerke, belu, mada se to samo na treninzima nosi..ili ako se obuce to onda gore opet neshto sto otrkriva struk,usko..ne volim shirok-shiroko..

Poslednja izmena:
Mislish na tzv. Palestinku =)
Btw, ti sve nesto usko, pa usko pominjes. Ja kontao da uz tvoj hip-hop stajling obavezno idu neke shiroke 'lone i skejterke... kad ono medjutim, Jenny wanna be style :lol:

Mislish na tzv. Palestinku =)
Btw, ti sve nesto usko, pa usko pominjes. Ja kontao da uz tvoj hip-hop stajling obavezno idu neke shiroke 'lone i skejterke... kad ono medjutim, Jenny wanna be style :lol:

Pa pominjala sam shiroke hip hop dukseve :) I reperske kackete...samo meni nijedan ne moze na glavu da stane,svi su mi preveliki...pa se zadovoljavam nekim sa grafiti natpisima,malima :) Uvek se trudim da u bilo cemu dodam neki, urban detail :)
A ono za shiroko....Meni to ne stoji dobro,pogotovo te shiroke hip hop pantalone...Ali imam jednu-dve shiroke hip hop trenerke ali to samo za trening,a gore opet neshto usko...jer meni shiroko na shiroko ne ide..Ali se uglavnom moj dominantni stil vidi po jakni,a to je obicno neka sa grafitti natpisima, hip hoperska, i torba za skolu mi je crno roza,opet sva sa graffiti natpisima so...Trudims se da izbalansiram,da ne budem regular :)

Ali zato imam jednu drugaricu sa treninga,ide samnom u razred,e ona ti je prava hip hoperka..izgleda kao crnkinja,ili meleskinja, tako tamna,a u licu mislim...crnkinja sa sve puna usta,kruupne oci,duga kosa ravna,muske shiroke reperske pantalone, ogromne dukseve i to najrazlicitiji dizajn svakog nijedan nije obican neki, josh veca jakan,josh one bajkerske kozne rukavice, kapa uska skroz uz glavu,ona bukvalno uplasi ljude jer misle da ce da ih lema sve redom...

Poslednja izmena:
Samo usko,usko i usko, i opet usko :D eventualno neka tunika..
farke uske i plitke (skoro da vire cjega :) ), uska majca, preko shirok kaish,duga ogrlica,alke,prstenje,narukvice,itd..
mrzim rolke, shiroke majce,dzempere,koshulje i sl. dajem prednost dekoltiranim majcama :)
u obzir dolazi i bolero ili majca preko majce,ali pod uslovom da su skroz uskee..
kape kachketi, marame i sl. ne dolaze u obzir je bi mi se kosa syebala.. e da, jakna kratka,onako da se dole sqplja i velika kapuljacha,ili kozhna, a tike neke uske ili baletanke..sad sam malo promenila,pa nosim skejterke..:D

Sasvim običan. :brus:

Nije mi uopšte bitno kako sam obučena, i gledam što jeftinije da prođem.
Najvažnije mi je da mi je kosa uvek čista i da sam u dobroj kondiciji.
Ostalo manje- više.
Davno sam razgraničila da dok živim parazitski ( kod roditelja) ne želim da im isisam i poslednju paricu.

Inače, najčešće nosim uske tamne farmerke, starke, običnu široku majicu, kosa puštena... :manikir:

u ozhive ova tema :D
jedino specifichno shto bih izdvojio je to da volim dugachke majice koje izgledaju kao da "vise" na meni i patike New Balance, eventualno Adidas, kad vidim lep par :D

^^ mene svi zivi prozivaju zato sto cesto nosim XXXXXXXL majice.
Prolece, leto, jesen, zima... Imam ih kilo! Obicne, stranacke, stampane ...
Jos kad je leto, pa se ne vidi sorts ispod, pa bacam prolaznike u rebus da se zapitaju dal ima nesto ispod :per:
Ma, "visece" majice su nesto najudobnije ikada.
Mrzim kad ti tesno, utegnuto, ae pali ....

Back