ZvezdaraC
Primećen član
- Poruka
- 604
uglavnom furam nike..... realno ima najlepse i najkvalitetnije dukseve i naravno patike...... a volim i najkove trenerke........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uglavnom furam nike..... realno ima najlepse i najkvalitetnije dukseve i naravno patike...... a volim i najkove trenerke........
Kako se oblacite?
Da li imate odredjeni stil...da li ste originalni, prepoznatljivi?
Koji modni detalj najvise volite? Kako se oblacite kad idete u grad a kako za skolu?
:smile: :smile: :smile:
pozzz... 8)
:smile: :smile: :smile:
Trudim se da bude neki r'n'b stil.....Npr crne uske farke, neka bela uska majica onaj kao, ''iranski'' { stao mi mozak za pravo ime zaboravila sam sad} sal , pa debele narukvice....po mogucnosti jedna crna druga bela,veelike...Ili ako je sve na meni umereno volim neki detalj,npr ogromna prstencuga { neka bizuterija} koja odudara i uocljiva je na kilometar i tako opet se dobija neshto drugo, volim hip hop dukseve,omiljenih boja crvene,crne ili bele josh natrpam tonu kreona.....Volim i trake za glavu,kada ti je prljava kosa...Traka neke jednostavne boje, bela, kosu zavezes u pundju pa josh neke karike....
tako se nekako oblacim u skoli,a za grad,malo je drugacije.....zavisi od mesta gde idem...Ako idem u neki bash bash fancy club onda obicno neke korsete,imam jednu crnu bundicu mada hocu i belu da kupim, uske farke, bele ili koje vec, ili neke jako kratke i uske korset haljinice,imam jednu crvenu i crnu,ili uske farke i neki top koji je ceo sljasteci da mi ne treba nikakav nakit...A kad je toplo bash onda ili neke haljinice ili neke uske farke a gore neshto sto otkriva ceo struk,neshto vrlo minimalno,stikle.....
Mislish na tzv. Palestinku =)Trudim se da bude neki r'n'b stil.....Npr crne uske farke, neka bela uska majica onaj kao, ''iranski'' { stao mi mozak za pravo ime zaboravila sam sad} sal , pa debele narukvice....po mogucnosti jedna crna druga bela,veelike...Ili ako je sve na meni umereno volim neki detalj,npr ogromna prstencuga { neka bizuterija} koja odudara i uocljiva je na kilometar i tako opet se dobija neshto drugo, volim hip hop dukseve,omiljenih boja crvene,crne ili bele josh natrpam tonu kreona.....Volim i trake za glavu,kada ti je prljava kosa...Traka neke jednostavne boje, bela, kosu zavezes u pundju pa josh neke karike....
tako se nekako oblacim u skoli,a za grad,malo je drugacije.....zavisi od mesta gde idem...Ako idem u neki bash bash fancy club onda obicno neke korsete,imam jednu crnu bundicu mada hocu i belu da kupim, uske farke, bele ili koje vec, ili neke jako kratke i uske korset haljinice,imam jednu crvenu i crnu,ili uske farke i neki top koji je ceo sljasteci da mi ne treba nikakav nakit...A kad je toplo bash onda ili neke haljinice ili neke uske farke a gore neshto sto otkriva ceo struk,neshto vrlo minimalno,stikle.....
Mislish na tzv. Palestinku =)
Btw, ti sve nesto usko, pa usko pominjes. Ja kontao da uz tvoj hip-hop stajling obavezno idu neke shiroke 'lone i skejterke... kad ono medjutim, Jenny wanna be style![]()
Mislish na tzv. Palestinku =)
Btw, ti sve nesto usko, pa usko pominjes. Ja kontao da uz tvoj hip-hop stajling obavezno idu neke shiroke 'lone i skejterke... kad ono medjutim, Jenny wanna be style![]()
''Што ме бре нервира кад умишљена стока,
трипује Шакиру ил' Џенифер из блока...''![]()
u ozhive ova tema
jedino specifichno shto bih izdvojio je to da volim dugachke majice koje izgledaju kao da "vise" na meni i patike New Balance, eventualno Adidas, kad vidim lep par![]()
^^ mene svi zivi prozivaju zato sto cesto nosim XXXXXXXL majice.
Prolece, leto, jesen, zima... Imam ih kilo! Obicne, stranacke, stampane ...
Jos kad je leto, pa se ne vidi sorts ispod, pa bacam prolaznike u rebus da se zapitaju dal ima nesto ispod
Ma, "visece" majice su nesto najudobnije ikada.
Mrzim kad ti tesno, utegnuto, ae pali ....