Vas stil oblachenja je...

Kako se oblacite?
Da li imate odredjeni stil...da li ste originalni, prepoznatljivi?
Koji modni detalj najvise volite? Kako se oblacite kad idete u grad a kako za skolu?

Najcesce farke i majicu, ali obozavam nakit, tako da se obavezno nakitim prstenjem, krupnim mindjusama, itd itd. Originalnost. :D
Ne podnosim mini-suknje, iako me svi smaraju da mi dobro stoje. Podsecaju me na Grand Produkciju. :thumbdown:

Sve crno, naravno.
Prepoznatljiva sam, po crnini, logicno.
Nisam nesto mnogo originalna, ali imam dobre ideje :D
Uh... omiljeni detalj... nosim uvek ogrlice & plocice svakakve, krstice, ovo ono.
Prstenje uvek, takodje. Narookvice da ne pominjem xD

Pa obožavam nakit, ali ne neku kičericu (za mene je kičerica kad se sve šljašti, kad ima neke cirkončiće, srculenca i tako to), obožavam prstenje. Volim da nosim jako široke pantalone, pod uslovom da imaju mnogo džepova i da izgledaju, onako, nabudžene. A gore može neka obična majca sa dugim rukavima (kratke mrzim). I obavezno moje skechers patike. Bez njih propao plan. Otprilike tako. I uglavnom volim da budu kombinacije nekih tamnih boja, uglavnom crne ili plave.

Ja nemam probusene usi,ali zato obozavam prstenje...:D

I mnogo volim da nosim platforme,a na stiklama ne umem da hodam...:confused:

Ali ne volim suknje i haljine,mozda samo duge....

I sad nosim obicne bele patike,starke se raspale doslovno....:sad2::p:p:roll:
I uvek na rukama nosim gomilu raznobojnih gumica za kosu,opsednuta sam,moram stalno da imam nesto na rukama...

Takođe.
Mada volijem suknje i majce.
I volim uz suknje da nosim starke.

Isto:)
Starkice su najbolje na one duge hipi suknje:)
Ako obucem nesto krace ondak se odlucim za Dr martins duboke bez bruksa;)

Inace sto se nakita tice nosim samo prstenje i to srebro..zlato ne podnosim.
A imam i jednu ogrlicu - poklon od koje se ne odvajam. Zapravo ni nije ogrlica nego privezak rune Algiz na kozici.

sad se setih vica :D:
Zemunac uchi sina da pliva, baci ga u vodu i sin potone. Zemunac mu stavi mishice, baci ga u vodu, sin potone. Stavi mu pored mishica i shlauf, sin opet u vodu i potone. Razmishlja zemunac shta da radi, i odjednom mu neko vikne: "BRATE, PROBAJ DA MU SKINESH KAJLU!" :lol:

Тренерку углавном и обавезно беле патике... Мада и фарке носим оно, углавном СЕРБИЈАН КЕЖУАЛ ;)

trenerka obavezno zategnuta dole..ne znam kako se zove to...kad je malo toplije od jakni haringtonka, a zimi fajerka..kapuljaca ili barberi kacket..

moze i air max dole da posluzi, al skup u pm :otkacio:

trenerka obavezno zategnuta dole..ne znam kako se zove to...kad je malo toplije od jakni haringtonka, a zimi fajerka..kapuljaca ili barberi kacket..

moze i air max dole da posluzi, al skup u pm :otkacio:

Учкур или са цибзаром... Имам харингтонку, а зими не дај боже у фајерки :eek: Хладно за медаљу. Зато имам парку Алфину ;) Капуљача да, барбери НИКАКО! Барбери изашао из моде још пре 2 године...
А максаре се подразумевају, мада може и рибок класик. Ја носим максаре са тренџом, а Фред Пери са фаркама...

Учкур или са цибзаром... Имам харингтонку, а зими не дај боже у фајерки :eek: Хладно за медаљу. Зато имам парку Алфину ;) Капуљача да, барбери НИКАКО! Барбери изашао из моде још пре 2 године...
А максаре се подразумевају, мада може и рибок класик. Ја носим максаре са тренџом, а Фред Пери са фаркама...

Ma meni je dobra fajerka zimi..dosta je napumpana...Dobar je i barberi..mi navijaci iz provincije :mrgreen:..
Brate taj reebok classic i fred perry su mi shit..lepe su tike ovako, al pucaju posle mesec dana...i gule se odmah...
zato vise volim nikeovu kolekciju...i skejterke za zimu :mrgreen:

Back