swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
koja slika..sa mature ili ova gde sam ovako fency nasminkana??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xa,ja zam videla u Zari,ushla sa sestrama unutra da kao vide shta ima...one zive u CG i kod njih nema ''Zara'' pa sam je vodila u nashe ''prefinjene'' prodavnice,ali u Urban nisu htele da udju...I videla sam takav kaish samo jaaako shirok...kao ovakva tri spojena...i onda kontam kako to da uvuchem u farmerice...
A i bio je oko 2500...
I da,moram da kupim neke extra crne farke...naletela sam na nakoliko primera po gradu i u Futogu ali sve su isharane po dzepovima crebrnim koncem..![]()
koja slika..sa mature ili ova gde sam ovako fency nasminkana??
daaa,ja stalno imam problema kad treba da kupim pantalone...jer trazim krsha uske,crne,bez icega na sebi xD
bas sam sad u subotu nasla jedne takve,super su mi ^_^
princess, voleo bih da chujem tvoju definiciju fenserke
veruj mi pomislila sam to posle.... :/ i jes vishe dizelashka.... forget it...@ Princess
Evo josh samo jedno pitanje.
A zar ova zadnja slika isto nije dizelashka?
Mislim brdo zlatnog nakita,kachket i sportska majca i kao shlag na tortu bunda? :shock:
jedino sto sam ja kod kineza za 100din nasla su krila xDfuj zlato.... <_< vala stvarno samo da se iznervirash kad nadjesh savrshene farke a ono cirkoni i zlato na dupetu O_o.. inache,amiga, ja imam kineski 'nakav kaish,biJo chitavih 100 dinara i josh je zhiv xD
jedino sto sam ja kod kineza za 100din nasla su krila xD
ovakva...imam bela i ljubicasta :green:Jaaao,ona krila kao od viel ili leptira? Meni drugarica trazila bele da joj kupim poshto sam ishla u Temerin i ja nisam nashla i kupim joj tamno zelene...Samo joj boja krila odskala od ostalog...
![]()
kad ne znash 'de da trazhishjedino sto sam ja kod kineza za 100din nasla su krila xD