Vas stil oblachenja je...

Xa,ja zam videla u Zari,ushla sa sestrama unutra da kao vide shta ima...one zive u CG i kod njih nema ''Zara'' pa sam je vodila u nashe ''prefinjene'' prodavnice,ali u Urban nisu htele da udju... :sad2: I videla sam takav kaish samo jaaako shirok...kao ovakva tri spojena...i onda kontam kako to da uvuchem u farmerice...:think: A i bio je oko 2500...

I da,moram da kupim neke extra crne farke...naletela sam na nakoliko primera po gradu i u Futogu ali sve su isharane po dzepovima crebrnim koncem..:roll:

daaa,ja stalno imam problema kad treba da kupim pantalone...jer trazim krsha uske,crne,bez icega na sebi xD
bas sam sad u subotu nasla jedne takve,super su mi ^_^

fuj zlato.... <_< vala stvarno samo da se iznervirash kad nadjesh savrshene farke a ono cirkoni i zlato na dupetu O_o.. inache,amiga, ja imam kineski 'nakav kaish,biJo chitavih 100 dinara i josh je zhiv xD

princess, voleo bih da chujem tvoju definiciju fenserke

Fancy adj. elegantan,luksuzan,skup

ovo je fensi...

i ovo takodje

i ovo...

i ovo...

cavalli,chanel,valentino,D&G i sl.....mozhda greshim,ali u svakom sluchaju ovo shto se kod nas smatra "fenserima" sigurno to nije. I ne smarajte vishe.

Jaaao,ona krila kao od viel ili leptira? Meni drugarica trazila bele da joj kupim poshto sam ishla u Temerin i ja nisam nashla i kupim joj tamno zelene...:mrgreen: Samo joj boja krila odskala od ostalog... :lol:
ovakva...imam bela i ljubicasta :green:
untitled1-2-1.jpg

Back