Vas stil oblachenja je...

fensi...al u pravom smislu...a ne ovaj nash ljaxe grand fazon shto nazivamo fensi :rolleyes: :P

evo malo iz mog ormana.... :mrgreen:

bash su lepe stvari...
ja...pa ne znam kako bi se moj stil nazvao i da li ga uopshte imam :mrgreen:
glavno,da je shareno,i da nije obichno...imam krsh nekih kapa,shalova,rukavica,grejacha,ovo-ono,na rukama imam krsh narukvica koje sama pravi,ogrlice,itd.Chisto da ne bude normalno.

jooooj ja bas nisam imao tu srecu bas da vidjam puno ljudi :twisted:
bilo je par metalaca na neredu u ns koji su bili skroz istripovani.da ih nebi kao dirali nosili neke bele tregere....a neki krupni skiner se mrstio,mrstio i kad je onog sutnuo u glavu nije rekao ni laku noc...a verujem nije ni skontao zbog cega je dobio...
imao sam i ja dugacku kosu i totalni autfit...ali ljudi su me znali ko sam;)

Ja imam bele čarape, crne mokasine, kratke pantalonice, šešir i jednu rukavicu...i sva šljaštim od šljokica :D Njam, njam...
Zar nisam kuul 8)
mjmsg04.jpg

Ja sam rekla sebi da necju vishe da qpujem starke, koji cje mi to sa dvadeset godina (skoro :mrgreen: ) ali nema shanse, videla sam u Ofisu jedne pweeeeswatke. ((((=

Rekla mi drugarica koja je bila sa mnom ''Mozhesh ti da nabacish i kaput i shal, al uvek ostajesh hipik.'' :D :mrgreen:

A videla sam i tako lepe cipelushke na shtiklu :zaljub: :zaljub:

bash su lepe stvari...
ja...pa ne znam kako bi se moj stil nazvao i da li ga uopshte imam :mrgreen:
glavno,da je shareno,i da nije obichno...imam krsh nekih kapa,shalova,rukavica,grejacha,ovo-ono,na rukama imam krsh narukvica koje sama pravi,ogrlice,itd.Chisto da ne bude normalno.

takodje....kape su mi omiljene... :mrgreen: i one ogromne ogrlice...i onda shalovi...ma volim detalje :lol:

Oh, Boze,koji je moj stil oblachenja?Pa, kao pod jedan, ja sam veoma komplikovana osoba, i mislim da se to odrazilo totalno na moj stil!Nekad se obuchem kao zadnja klosharka, a nekad sam skroz fensi(naravno, bez shtikli, izgledam kao pokretna zirafa sa njima).Neam pojma, uglavnom farke, neke fensi tikice, kachket na glavu i u zivot!!!!

Back