Vas stil oblachenja je...

ja imam jednu drugaricu-lik žešći:lol:prije nekolika dana se ovako obukla:neke čizme sa vezicama, koje je do do pola odvezala, onda ide trenererka široka(klošarska) i uvukla pola u čizme a pola viri napolje, onda gore neki duks do koljena, a onda bunda još ispod koljena, onda kačket neki i preko kapuljaču od bunde:lol::lol::lol::lol:loooooda je skroz...:lol:

ali kad sam usla u terranovu..i videla kachet na kojem pishe grunge..sa sve sjajnim slovima..
a072.gif

Hm, čini mi se da sam kao mladja bila više kreativnija i da sam više eksperimentisala sa odećom. Sada, zavisi...nekad se obučem tako da ličim na malu ženu...čak i da sportski povežem elegantnim delovima odeće, izgledam kao žena...mrzim što izgledam tako...nosim spotrski najviše. Plitke uže farmerke, patike, majice sa slikom Michael Jacksona :D, šortseve, starke, kačkete...

Hm, čini mi se da sam kao mladja bila više kreativnija i da sam više eksperimentisala sa odećom. Sada, zavisi...nekad se obučem tako da ličim na malu ženu...čak i da sportski povežem elegantnim delovima odeće, izgledam kao žena...mrzim što izgledam tako...nosim spotrski najviše. Plitke uže farmerke, patike, majice sa slikom Michael Jacksona :D, šortseve, starke, kačkete...

Znam da ovo nije tema.Ali zashto ga toliko volish?

Спортски се облачим, имам свој стил, носим тренерке, а лети носим фудбалске дресове.

Раније сам имао мајицу Радована Караџића која ми је добро стајала на црни откопчани сако.

Ja mrzim da idem u shopping sa mojom mamom jer to je ceo jedan dan u jednoj prodavnici!!!! I tako skoro svaki dan!!! Sad sam bas brojala imam 10 komada pantalona koje mi se nesvidjaju i nikad ih nisam obukla!!! A o majcama i da ne pricamo!!!! Jedino kada ja odem sa njom to su prave stvari: taman jeans, slatka majca i naravno tike!!!

Back