Vas stil oblachenja je...

Ne pratim nikakav trend...nemam pojma, ne volim da se uniformisem,nosim farmerke (sto su uze to bolje) , kosulje, sad kad je 'ladno dzempere (takodje uske) , koznu jaknu, ponekad i kozne pantalone...neke proste maje, obozavam cisto bele ili cisto crne...

Ne pratim nikakav trend...nemam pojma, ne volim da se uniformisem,nosim farmerke (sto su uze to bolje) , kosulje, sad kad je 'ladno dzempere (takodje uske) , koznu jaknu, ponekad i kozne pantalone...neke proste maje, obozavam cisto bele ili cisto crne...

ah da...chisto crne....i farke...pun pogodak...lepo a jednostavno...

ja nemam neki poseban stil oblachenja...shta mi se svidi to kupim...i mnooogee stilove kombinujem...a na kraju ne ispadne loshe...

pa mene jednog dana fidite u rap fazonu....drugog dana sam onako...normalno-rock..... a treceg i to onako malo emo-malo rock malo......itt.....tako da je to neki(nemam pojma koji)stil!ali kao sto bi rekla famous girl jednostavno neke cool farke crni dzemper,velike tike i...to je to!

Volim da izgledam lepo. U mom kraju skoro svaka devojka na sebi ima farmerke, patike i majicu. A da ne pricam o tome sto 14542112 njih ima ise stvari. Ja volim da se razlikujem. Mrzim kad neko ima iste stvari kao ja! Od modnih detalja omiljeni su mi kajishevi, nakit, shalovi i kape. :)

Volim da izgledam lepo. U mom kraju skoro svaka devojka na sebi ima farmerke, patike i majicu. A da ne pricam o tome sto 14542112 njih ima ise stvari. Ja volim da se razlikujem. Mrzim kad neko ima iste stvari kao ja! Od modnih detalja omiljeni su mi kajishevi, nakit, shalovi i kape. :)

jeste,takodje....i ja isto mrzim kad sve imaju iste majce i iste narukvice itd....kad moraju da imaju iste cizme,i iste jaknioce jer je to sad "trend"!ja bas izinata volim da se razlikujem!takodje obozavam da imam tonu nakita na sebi i neki cool sal....

Back