Vas stil oblachenja je...

Nixxx:
Шта је то Хип-Хоп стајл? :? И ја слушам, хип-хоп и реп, па ме баш сад занима како се ја то облачим, јел сам ИН!?
Не. Ти се облачиш фенси и седиш у најфенси кафићима Новога Сада али оно... одећа не чини чо'ека ;) :P :D

~*PrincesS*~:
jel se ti pravish gloop il stvarno to jesi...:lol:
Чуј сад њега...
Ти коментари типа хип-хоп стајл нам не говоре ништа :? Ја сад дођем и као:
''Какав вам је стил облачења?''
''Облачим се''
''До јаја''
:roll:

Нек' лик каже како се облачи или нек' не прди овде... И ја слушам хип-хоп и уопште сад не знам јел' се и ја облачим у том фазону или се не облачим. Шта је ХИП-јебени-ХОП стил? :?:

-Довла
Даааааа...... :|

Kad_LupimLupim:
E ja imam svoj stil oblachenja!

Prvo ovako: idu charape, leva pa desna. Oblacim ih iskljucivo sedeci, na donjoj polovini kreveta.
Onda ustajem, uvezbanim potezom maznem pantalone sa naslona stolice. Pa opet, leva pa desna. Zakopcavam uvek na isti nacin, pa kaish.
Onda dovatim majcu, provucem prvo glavu, pa onda ruke, leva pa desna. I na kraju ide neki duks, kosljua sta vec. Leva pa desna naravno.
Eto.
hehe :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ja se oblacim kako mi dodje.Jednog dana na ulicu izadjem kao hipika,tunike,perle, i sl. drugog dana normalno,farke,majica,treceg dana neke siroke majice(shto bi rekli hip-hop style :D ),kratke suknje,uske majice i roze garderobu ne drzim u ormaru...Naravno iz mojih maslinastih starki se ne izvlachim... :D

@nixx
pa verovatno je to ono kao shto se oblachi vecjina repera...znash shiroke farke,velike majice....itd,itd....[valjda kontash shta ocju da kazhem (; ]

@soff
marinke su zakon :cool:
najvishe ih volim shto mogu u njima da skachem po barama... xD :lol: i udobne su i lepeee...:mrgreen: saFrshenstFo... :mrgreen:

Nixxx:
Чуј сад њега...
Ти коментари типа хип-хоп стајл нам не говоре ништа :? Ја сад дођем и као:
''Какав вам је стил облачења?''
''Облачим се''
''До јаја''
:roll:

Нек' лик каже како се облачи или нек' не прди овде... И ја слушам хип-хоп и уопште сад не знам јел' се и ја облачим у том фазону или се не облачим. Шта је ХИП-јебени-ХОП стил? :?:

-Довла
Даааааа...... :|

hip hop do jaja .... ono samo majca do jaja .... i nishta vishe :P

idol...:
pa ne znam
dal ces martensove
il selijeve

mislim .. selijeve su mi malo klise... sviimaju...
hehe,u mojoj okolini svi imaju Dr.M (((:
A ja ih kupujem jer mi treba neshto u chemu mogu planinariti i u chemu mi noge necje biti mokre,ne da budem faca,jer ih kupuju klinci koji su se nafurali na metal/punk/rock pa misle da su ludi ako ih imaju.

~*PrincesS*~:
@nixx
pa verovatno je to ono kao shto se oblachi vecjina repera...znash shiroke farke,velike majice....itd,itd....[valjda kontash shta ocju da kazhem (; ]
Jу ти ме учи ја се тако облачио 3 године... (; Него није то поента. Нека лепо напише човек шта готиви, коју марку преферира итд. а не само хип-хоп стајл, некако је празно и уопште ми не дочарава потпуну слику. Капиш? ;)

stalno,ali stalno nosim farmerke.....retko kad neshto drugo...uglavnom gore nosim neshto jednobojno, recimo obicnu belu majicu, ali izvucem nekim neupadljivim nakitom. Recimo u ovoj kombinaciji imam neke lepe crvene mindjushe, crvenu torbu, na bele prugice i crvene starke....like it? :)

Nixxx:
Jу ти ме учи ја се тако облачио 3 године... (; Него није то поента. Нека лепо напише човек шта готиви, коју марку преферира итд. а не само хип-хоп стајл, некако је празно и уопште ми не дочарава потпуну слику. Капиш? ;)
ko ti kriv kad nemash mashte :P :mrgreen:

e i ja obozhavam tu kombinaciju....bela majica i neke dobre farke... jednostavno a lepo :mrgreen:

Back