Vas stil oblachenja je...

Danas imam na sebi teksas suknjicu moju novu, od tamnog teksasa ali ne teget indigo plavo, nego kao na zelenkasto, malo je isfazonirana, iscepana, malo, step je tamno zut ili je to svetlo zeleno, i braon, i jaaaaako dekoltiranu od napred bluzu usku sa jaaaaako dugim, uskim rukavima, koji su nabrani od lakta, bluza je tamnije bez boje a ima braon nitne po ivici dekoltea tako da moze da se zakopca, crne disko carape i one moje cipelice baletanke bez zelenkaste.

topmodelsica:
Danas imam na sebi teksas suknjicu moju novu, od tamnog teksasa ali ne teget indigo plavo, nego kao na zelenkasto, malo je isfazonirana, iscepana, malo, step je tamno zut ili je to svetlo zeleno, i braon, i jaaaaako dekoltiranu od napred bluzu usku sa jaaaaako dugim, uskim rukavima, koji su nabrani od lakta, bluza je tamnije bez boje a ima braon nitne po ivici dekoltea tako da moze da se zakopca, crne disko carape i one moje cipelice baletanke bez zelenkaste.
Pitanje nije bilo "shta imate danas na sebi" :roll:

ja kontam da je sad to nova moda.....trenerkice i taj "sportski" fazon ili uzane farke i shto kracja majica... :? mislim bar tako kod mene u shkoli :lol: katafastro.... ne znam,ja volim tunike i skinny jeans...i volim shtikle...jaaaaako....poshto sam niska to mi dobro dodje :lol: i obozhavam one ogromne ogrlice i narukvice....i veeeelike naochare za sunce...bez njih nigde :cool:

Jaoj oblačim svašta...pratim modu kolkotolko al nisam ni rob brendova...skoknem do zare, benetona i manga mesečno da kupim farke, majicu i duksić i to je to...opuštencija. Mada, znam i kao ženica da se obučem ali opet u spotstkom fazonu. Kaput, patike, kačket, tašnica, košulja i dzemperić...

Back