Pa gle Ja sam to izrazila kao svoju rodjendansku zelju dobila pare i otisla u grad da trazim. Bila u urban-u i u armi shopu ali nisam nasla broj za sebe

U urbanu sam videla neki kao zimski tip koji mi se mnogo dopao bio je original alfa al je zato imao i originl cenu 12000 dinara! je pa ipak ja rastemko zna koliko bi to trajalo. Na kraju u idei nasla neku cisto da se zadovolim za te zimske potrebe. E a sad ovu varijantu prolece leto sam kupila skoro u londonu. Platila sam je 35funti a preko granice je profurala kao to je moja jakna mislim obukla sam je.Nisam se jos slikala u njoj aj slikacu pa sibnem slike.Inace u jednom navratu kad sam nesto svrljala po gradu trazeci lek videla sam na zelenom vencu jednu prodavnicu i u njoj su bile slicne jakne toj Simonovoj.Bile su oko 2000. Sad nisu original al mogu da ispadnu dobre. Inace posto za tom jaknom ludim od oktobra prosle gdine raspitala sam se i ko je proizveo licno Simonovu jaknu. To je ona Juice Koturu kako vec. Od Johna zena ima modnu kucu. E pa to je njena jakna.