Vas stil oblachenja je...

Rekoh vec,pomalo emo,pomalo fensi,od svega pomalo,ali sa stilom!Ipak mislim da samo ja to mogu da razumem i obucem,al slatko je...bar me ljudi skontaju..pa sad kako ko,dal u dobrom ili losem smislu,al inace me boli ona stvar sta ko misli sve dok je meni lepoNekad se osecam ovako :oops: ,a nekad ovako 8) !Ljudi se uglavnom osecaju ovako :confused: ,ili ovako :shock: ,al sad sam ga malo preterao,ma bas me briga! :lol:

moj stil... necu reci opusten ali- simpatican,sudeci po reakcijama ljudi iz moje okoline... nosim martinke i neke vesele majice, na maturu sam nosila ecko patike i haljinu... ne volim da se picanim i nikad se ne sminkam osim sad za maturu i tako te prilike... malo sam i hipi

ovakav....punk

Prilozi

• 017_PP0085~Sid-Vicious-Posters.jpg
    017_PP0085~Sid-Vicious-Posters.jpg
    46,6 KB · Pregleda: 16
Danas sam u kratkoj haljinici u onoj boji izmedju roze i narandzaste, istu takvu boju imala je Karolinina haljina iz Desperada, gledala sam sinoc taj film po ko zna koji put. Danas sam u toj haljinici, u sandalama na vezivanje, i sa sesirom... Kupila sam ekstra sesir koji me mnogo uveseljava, simpatican je, sa sirokim talasastim obodom, supljikav, lagan, super je.

Baletanke je jako zeznuto nositi. Retko kome lepo stoje, i pored toga, uvek je neka druga obuca lepsa na toj osobi iako joj mozda baletanke lepo stoje. Zato ih ja i ne nosim. Imam neke cipelice koje lice na baletanke, alli su mnogo, mnogo, mnogo, ludje nego baletanke, sa satenskom trakom umesto pertli, i sa debljim djonom, nezne bez - zelenkaste boje sa navezenim svetlo roze cvetovima.

Memory:
Opushteno, farmerke, majica jarkih boja, baletanke, veeelika torba...To mi je preko dana najbolji izbor.
joj shto ja to hocjuuu....:lol: :D svidjaju mi se neke u Manual-u....ja volim kozhne torbe..jaaaako.....(:

a my omiljena kombinacija za preko dana:skinny jeans,bela majca,baletankice i veeelike naochare...:mrgreen:
to mi dodje k'o zashtitni znak :rofl: imam bash dosta tih gigantskih naorchara...:cool::lol:

pa ja imam jedan vrlo cudan stil oblacenja..mislim svoj sam covek jbg i tako mi prija i bole me uvo sta drugi kazu iako mi kazu neki ma to ne valja...
ovako uglavnom nosim duze i siroke trenerke kao reperske majcu poduzu do dupeta mozda malo manje obicna a nekad obucem i metalsku(rammstein maideni) obicne tike..posto imam duzu kosu misle da sam zesci metalac medjutim nije istina..i preko svega toga moj beli kacket na glavu..i pici kroz grad...

dale92:
pa ja imam jedan vrlo cudan stil oblacenja..mislim svoj sam covek jbg i tako mi prija i bole me uvo sta drugi kazu iako mi kazu neki ma to ne valja...
ovako uglavnom nosim duze i siroke trenerke kao reperske majcu poduzu do dupeta mozda malo manje obicna a nekad obucem i metalsku(rammstein maideni) obicne tike..posto imam duzu kosu misle da sam zesci metalac medjutim nije istina..i preko svega toga moj beli kacket na glavu..i pici kroz grad...
a gdje je fotka u profilu?:-D

Back