Vas stil oblachenja je...

i ja mrzim fensraj, imam jedan minic koji mi se mnogo svidja ali ne nosim ga cesto zato sto se u suknjama(kratkim) ne osecam bas slobodno .. nosim farke .. jedno vreme sam bila u fazonu kad sam nosila kravate,po ugledu na avril.. a sada imam neki svoj fazon,ne znam, nosim dosta toga,a obozavam starke(plave) ...i tako to ..
a nokte volim da farbam u crno,kad su kraci,a kad su malo duzi,onda ih premazujem samo bezbojnim ... to je dosta o mom fazonu,mozda sam i preterala ... jbg

Hm obicno nosim chegevara majce, stare kargo pantalone sa starkama ili skejtercama....
na ruke i vrat kacim sve od drveta i koze. Zimi nosim vijetnamku ili nesto slicno njoj. Dukserice su mi obicno mekanog materijala na raskopcavanje. Jedan profesor mi je rekao da se ''ophodim vrlo neodgovorno prema sebi'' zbog rukava koje iz navike pustim preko saka.

Moram da kupim: dog tags, jos jedan par starki, jos jedne kargo.... ali nema se para...

minna-:
Kako se oblacite?
Da li imate odredjeni stil...da li ste originalni, prepoznatljivi?
Koji modni detalj najvise volite? Kako se oblacite kad idete u grad a kako za skolu?
:smile: :smile: :smile:

pozzz... 8)

:smile: :smile: :smile:
Evo prekopirala sam....

Xm...Ne znam kako bih opisala svoj stil oblachenja...Obichno neobichan...xexxexe
Volim sve boje.Shto bi se reklo sve mi boje lepo stoje...Nosim najvishecrnu, roze i plavu...ali volim i crvenu i narandzastu, ma sve...
Volim da se obuchem i elegantno i sportski...Sve zavisi od prilike.Ali volim shtikle vishe nego leba da jedem...Kao da sam se rodila na njima.To sam nasledila od mame...

micika_015:
Evo prekopirala sam....

Xm...Ne znam kako bih opisala svoj stil oblachenja...Obichno neobichan...xexxexe
Volim sve boje.Shto bi se reklo sve mi boje lepo stoje...Nosim najvishecrnu, roze i plavu...ali volim i crvenu i narandzastu, ma sve...
Volim da se obuchem i elegantno i sportski...Sve zavisi od prilike.Ali volim shtikle vishe nego leba da jedem...Kao da sam se rodila na njima.To sam nasledila od mame...

Volis stikle??? Ja kad stanem imam osecaj da cu se svakog trenutka pasti.. :lol: Koliko
pari imas??

Back