Vas stil oblachenja je...

a za stil oblachenja..vjerujem da sam napisala to negdje na ovoj temi,al aj da ponovim.

retro-hippie...
suknje,'aljine,'babin ormar' fazoni,starke,,sharena shmink,cvijetni dezeni,trakice,razne djindjuve i te fazone... u ljetnjem periodu.

kad dodje neko drugo godishnje doba,pisacju i o tome.

sofffy:
ne morash se truditi,ja cju te ubiti 8-):razz:

koji vam je ljudi,pa starke su najudobnija i najljepsha obucja.. :D
Најудобнија? Озбиљно сумњам у то :wink: Још плус што ти ноге у старкама воњају дебра ;) И још плус шо су једноставно ружне! :wink:

Мој репертоар патика: Лакосте беле неке (нису фенсерске оне мртве, него кежуал 8-) ), Адидас исто беле (мислим да се то зове колеџице, тако сам чуо нешто, можда сам се зајебао ;) ) и Рибок ретро урбанке плаве са наранџастим пертлама ;)

Nixxx:
Најудобнија? Озбиљно сумњам у то :wink: Још плус што ти ноге у старкама воњају дебра ;) И још плус шо су једноставно ружне! :wink:

Мој репертоар патика: Лакосте беле неке (нису фенсерске оне мртве, него кежуал 8-) ), Адидас исто беле (мислим да се то зове колеџице, тако сам чуо нешто, можда сам се зајебао ;) ) и Рибок ретро урбанке плаве са наранџастим пертлама ;)
ae izbunari neke slike ako mozes, ocu bas da vidim kako to izgleda... ;)

I da prostis, al' kad god sam cuo nekog da kaze "nije fensi, nego kezual" (a cuo sam vise puta) obicno je slucaj bio upravo obrnut! ;)

***** ћу наћи слике, кад је кева бацила кутије па не знам који је модел... Имам само од Лакости слике и то на мсн-у...

Ево Рибок:

rbkclslava_01.jpg

rbkclslava_02.jpg

rbkclslava_03.jpg

ЛУДИЛО ШАШАВИЛО! 8-) :mrgreen:

joj ja starke voliiim...i moje martinke obozhavam,udobnije chizme nemam...=) a inache leti nosim shtiklice i sandalice uvek...mada,sad cju jedno vreme morati u patikama da idem jer su mi noge...k'o da sam iz rata doshla...:lol:
a neki dan sam kupila one uzane farke,shto su im skroz uzane nogavice...bash mi se svidjaju...tako je lep texas...:mrgreen:
xaxa,prava fenserka....:lol:

Hmmm..Ovako..
Nemam neki poseban stil,mada volim da se oblachim prilichno klosharski jer mi je tako najprijatnije :mrgreen:
Ne volim da se utezem & da previshe shljashtim&bljeshtim,ali volim ponekada da se bash skockam.
Inache sk8erke nosim svakodnevno i imam nekoliko pari(ustvari to su jednie patike koje nosim),a starke su mi prilichno neudobne.Ne postoji boja koju preferiram,ali npr gotovo nikada ne oblachim crvenu(neam pojma zashto).I tako.

veruj mi vecju fenserku od mene ne'sh videti :mrgreen: a martinke su mi vele sa crnim ruzhicama a starke su obichne skroz crne i josh kako ja to ukombinujem....skroz fensi izgleda,shta da ti kazhem...lol...a mene chudi da meni takve farke stoje s obzirom na moje doope koje je pa...khm...povecje....:lol::mrgreen:

Back