Vas stil oblachenja je...

tanjapajic:
Nemam nesto odredjeno..sta mi se svidi to kupim..da l`ce neko da misli da sam coolerka ili metalka ili tako nesto boli me uvo...
Samo ne volim mnogo fufinsko...tipa suknja mi je toliko kratka da pincetom moram da je kupim..ili majicica mi je jedna traka...
Jesi ti sigurna da mi nismo neki rod?:lol: Tako se bash i ja oblachim....kupim shta mi se svidi...volim da kombinujem stilove,mada najvishe vuchem na fancy...:lol: volim da nosim suknje(koje mozhesh da vidish,ne morash da ih trazhish lupom),od nedavno mi se uzhasno nose one uzane dugachke majce....i da,obozhavam da nosim one ogromne ogrlice....i nakit uopshte...:)))

Moje prve starkice nosila sam chetiri godine i bile su super... kupila sam ih kad je bila retkost videti nekog da ih nosi. Druge su se raspale posle par meseci - kupljene kad su ameri skontali da je u srbiji potrazhnja velika, pa mogu i da shtede na kvalitetu. Sad nosim trecje.. eh, kakve god da su, starke su starke. VolEm :)

Ja obozaavam da se oblacim :lol: Ponekad znam da s presvlacim po 7 puta dnevno, sve zavisi od raspolozenja... Kad u izlazim obicno sam fancy fazonu, a ovako opusteno, sportska varijanta... :wink: E, da OBOZAVAM PIDZAME, SPAVACICE i tako to, imam ih puuuuno i to mi je najdrazi odevni predmet :-D

obozavam da kombinujem garderobu...od boja najvise nosim crno, tamno ljubicasto i plavo, crveno, ali volim i neke druge boje...volim teksas suknje neke normalne duzine, i ja volim duze majice, danas sam bas uzela jednu :-D .....od obuce imam starke, i jos jedne iz urban shop-a...to najvise nosim.....stikle retko kad, samo kad resim da izgledam fansy....inace ne volim pink boju, sljokice, cirkone i pratece gluposti...

Back