Che_Anarki
Aktivan član
- Poruka
- 1.966
Ma znam sta je kresta ali ne mogu da se setim.wild_child:ti bese punker?
Nisam glup nego zaboravljam. Ma ponekad ne mogu da se setim nekih osnovnih reci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znam sta je kresta ali ne mogu da se setim.wild_child:ti bese punker?

ZNAO SAM! kako to zaboravim. Ma ja to obicno zovem Chirokana.wild_child:Kresta..chirokana, chiroki......mohak....kako god se to kod vas zvalo...![]()
minna-:Kako se oblacite?
Da li imate odredjeni stil...da li ste originalni, prepoznatljivi?
Koji modni detalj najvise volite? Kako se oblacite kad idete u grad a kako za skolu?
:smile: :smile: :smile:
pozzz... 8)
:smile: :smile: :smile:
E da si sad u NS-u,'nash kako super likova bude.....sale i ja smo pre neki dan samo buljile u njih...to sve ovi shto idu na exit...Che_Anarki:ZNAO SAM! kako to zaboravim. Ma ja to obicno zovem Chirokana.
Yebote da ima takva ovde. Mada video sam jednu. Nisam mogo prestati da gledam,
e to prichaju za mene, a ne oblachim se neshto pretjerano... [znash vec farke, majica i neshto malo nakita] .... skroz ok...Che:Ma ja odkad se oblacim ko neki panker za mene su krenule price da:
Sam narkoman, *****, lud, sektas i tako. Kad su kreteni.

i ja...nenormalno koliko sam svijetla...wild_child:Uf ja volim da se sminam ^^ Obozavam da crtkam po sebi, i po licu i po telu....Ali moje sminkanje se svodi na oci...
Puder sam probala da stavim i sva sam se umusala.....
A inace sam prilicno bleda and I like that tako da ni necu da menjam ^^

Sta je tu lose. Nism nikrofil ali mislim. Ako si lepa kakve veze ima.sofffy:i ja...nenormalno koliko sam svijetla...![]()

i djubretarce.
i chizmice. 
*november rain*:ja ne znam da se shminkam. ;p ebiga. ;p
a oblachim obichno farke, patike, neku obichnu majicu, i to je to. ;p
ljeti + shorcicje i japanke ;p
ponekad, al' ponekad, obuchem neshto poput suknjica i sandalica..blblblbllblbl...
zimi dzhempere, aaa.. obozhavam dzhempere.i djubretarce.
i chizmice.
jedva chekam zimu.![]()
:-D :grin:nema potrebe.micika_015:Ako ti bude neko trebao za shminkanje,pozovi me slobodno.Svi kazu da super sminkam a sminkala sam mnoge drugarice za maturu itd.:-D :grin:

),ali starke ooooooooobozhavam....
....ne sminkam se skoro nikad i...to je sve 
i evo ne izlazim iz njih.Trenutno mi je omiljena jedna taxas suknjica na falte. Diiivno