Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na neki nacin si upravu! Devojke bas puno para trose na krpice..... sto je po meni totalno bezveze... ali sta ces tu se mi nista ne pitamoNyx3000:Koji ce vam **** toliko yebenih krpica ? sta se izivljavate ? bacate pare. Prekinite da budete yebeni kupoholicari.

Tamplja_90:shto se mene tiche mozh' odma' da ih uzmesh...retko ih nosim...nemam uz shta...meni je skoro ceo orman roza..
@tanja
ako kupish te duboku starke,ocju da vidim sliku,jasno?![]()

treba...Nyx3000:Koji ce vam **** toliko yebenih krpica ? sta se izivljavate ? bacate pare. Prekinite da budete yebeni kupoholicari.
ja volim kad mi sve stvari ispadaju iz ormana...ih miline....lol: moracju da napravim onako jednu posebnu sobu za garderobu,k'o poznate lichnosti...
i bash volim da budem kupoholicharka
mada vishe od toga volim da sama kreiram i shijem svoju garderobu
)))ja sam k'o malo dete.....kad vidim neshto roza....micika_015:Joj pa nemam bash ni ja...Imam samo jednu zelenu majicu....
I meni je orman roze...ali spolja...xexex zez
i iznutra je..![]()

Ma shalim se bwe za orman...beo je.Tamplja_90:ja sam k'o malo dete.....kad vidim neshto roza....![]()
)) dovoljno je da je neshto roza da mi privuche pazhnju...
a volim i crvenu i narandzhasu a od nedavno i zhutu....sve bre vatrene boje...tipichno za lava...
Tamplja_90:ma ja kazhem za stvari)) dovoljno je da je neshto roza da mi privuche pazhnju...
a volim i crvenu i narandzhasu a od nedavno i zhutu....sve bre vatrene boje...tipichno za lava...
![]()
Tamplja_90:treba...ja volim kad mi sve stvari ispadaju iz ormana...ih miline....lol: moracju da napravim onako jednu posebnu sobu za garderobu,k'o poznate lichnosti...
i bash volim da budem kupoholicharka
mada vishe od toga volim da sama kreiram i shijem svoju garderobu
)))
micika_015:I ja volim jednog VATRENOG !!!!!!
(to je nadimak mog dechka...)
nisam besna a nisam ni glupacha....a razmazhena bogami jesam,ja to i kazhemNyx3000:...sad se to malo zayebavas, ali opet...
i dalje si jedna, besna, razmazena glupaca...ludi su i tvoji roditelji sto ti daju pare za rasipanje.
....i shta tebe briga na shta moji roditelji bacaju pare?
Da, da Nyx3000 svi mi dooooobro znamo da si ti idealno dete kojim se roditelji ponose i koje ne troši ništa novca, čak zarađuje i blah, blah, blah...Nyx3000:...sad se to malo zayebavas, ali opet...
i dalje si jedna, besna, razmazena glupaca...ludi su i tvoji roditelji sto ti daju pare za rasipanje.

Moj covek....moja lavica bolje reciTamplja_90:ma ja kazhem za stvari)) dovoljno je da je neshto roza da mi privuche pazhnju...
![]()

Alexxandar:Da, da Nyx3000 svi mi dooooobro znamo da si ti idealno dete kojim se roditelji ponose i koje ne troši ništa novca, čak zarađuje i blah, blah, blah...
KLADIM SE DA TE SE RODITELJI STIDE!!!![]()
![]()
![]()
A za Tami i ostalu "kvarnu decu" nemoj da se brineš...