Vas stil oblachenja je...

Nyx3000:
Koji ce vam **** toliko yebenih krpica ? sta se izivljavate ? bacate pare. Prekinite da budete yebeni kupoholicari.
treba...:p ja volim kad mi sve stvari ispadaju iz ormana...ih miline....lol: moracju da napravim onako jednu posebnu sobu za garderobu,k'o poznate lichnosti...:mrgreen: i bash volim da budem kupoholicharka:mrgreen: mada vishe od toga volim da sama kreiram i shijem svoju garderobu:))))

Tamplja_90:
treba...:p ja volim kad mi sve stvari ispadaju iz ormana...ih miline....lol: moracju da napravim onako jednu posebnu sobu za garderobu,k'o poznate lichnosti...:mrgreen: i bash volim da budem kupoholicharka:mrgreen: mada vishe od toga volim da sama kreiram i shijem svoju garderobu:))))

...sad se to malo zayebavas, ali opet...

i dalje si jedna, besna, razmazena glupaca...ludi su i tvoji roditelji sto ti daju pare za rasipanje.

Da odgovorim i ja na temu...Crno, crno i crno...Crvene starke, crna haljina do zemlje, crni ogrtac, vrana na rame, bordo sal oko vrata, kratka kosa i crvena kikica dugacka do stomaka, crni kreon, crvena senka na i ispod ociju, gomila ogrlica i narukvica, kais a sa njega visi gomila kljuceva na kanapcetu...i obavezno uvek u zagrljaju mog dragog...:)

Nyx3000:
...sad se to malo zayebavas, ali opet...

i dalje si jedna, besna, razmazena glupaca...ludi su i tvoji roditelji sto ti daju pare za rasipanje.
Da, da Nyx3000 svi mi dooooobro znamo da si ti idealno dete kojim se roditelji ponose i koje ne troši ništa novca, čak zarađuje i blah, blah, blah...
KLADIM SE DA TE SE RODITELJI STIDE!!! :twisted: :twisted: :twisted:
A za Tami i ostalu "kvarnu decu" nemoj da se brineš...

Alexxandar:
Da, da Nyx3000 svi mi dooooobro znamo da si ti idealno dete kojim se roditelji ponose i koje ne troši ništa novca, čak zarađuje i blah, blah, blah...
KLADIM SE DA TE SE RODITELJI STIDE!!! :twisted: :twisted: :twisted:
A za Tami i ostalu "kvarnu decu" nemoj da se brineš...

Debilu, znaci tebi je svako ko ne zeli da baca pare na budalastine odmah neko 'savrseno, bezgresno, dobro mamino dete kome je i da ima malo u zivotu sasvim dovoljno ? Kako ti plitko razmisljas.

Back