Vas stil oblachenja je...

minna-:
Kako se oblacite?
Da li imate odredjeni stil...da li ste originalni, prepoznatljivi?
Koji modni detalj najvise volite? Kako se oblacite kad idete u grad a kako za skolu?
:smile: :smile: :smile:

pozzz... 8)

:smile: :smile: :smile:

Shta oblachim, zavisi pre svega od toga kakvo je vreme napolju.Kad se promeni temperatura za 3 stepena celzijusa na primer od trenutka kad sam se obukla, dok se shminkam, pa do trenutka kad treba da izadjem iz kuce, ja promenim i celokupnu garderobu.

Che:
Ma ja odkad se oblacim ko neki panker za mene su krenule price da:
Sam narkoman, *****, lud, sektas i tako. Kad su kreteni.
e to prichaju za mene, a ne oblachim se neshto pretjerano... [znash vec farke, majica i neshto malo nakita] .... skroz ok...
ali zato kad zavrshim u bolnici i primim infuziju.... boze moj pa ona nije bolesna ona se bode :shock:
kad dehidriram i onesvjestim se u gradu... ufff narkomanka u krizi... :shock:
da ne nabrajam situacije... :roll:

ja se nse shminkam....
po meni je prirodna lepota ono shto chini dewojke lepim....
koliko ima riba, stawe wonder-bra, umetke u doope, umetke u kosu, nashminkaju se (ali preteraju)....
i sad kad dechko sa takwom nekom zawrshi u krewetu, ona bez shminke akrep, nema doope, nema sise, kosa haos i shta :lol:
ZASU eto shta....
ja sam real deal....what you see is what you get
a048.gif

Vidis imas dosta likusa koje su u nekom tripu latino amerika a ne znaju ni sta je to. Ti si Kubanka u dusi. Mozes biti trna kolko god ali ako ne znas pravo znacenje reci KUBA nikad se neces uklopiti.
Ti si lepa takva kakva si. Tebi je Kuba u srcu a njima je to samo povrsno. Cim zagrebes malo dublje naci ces...(ma neces naci nista). Nemoj trositi pare na solarium, uzivaj u telu koje imas(i to kolko se secam) veoma lepom telu.

Joj mrzim ljude koji me kopiraju! Cura koja do prije 15 dana nije imala blage veze ko je Che dosla meni danas u che majici i prica kako ja ne znam o njemu nista,kako se foliram .... Uh,kakva je to bila svadja.Zamalo sto se nije rasplakala. Sve mi diraj- njega ne.

ja ne znam da se shminkam. ;p ebiga. ;p
a oblachim obichno farke, patike, neku obichnu majicu, i to je to. ;p
ljeti + shorcicje i japanke ;p
ponekad, al' ponekad, obuchem neshto poput suknjica i sandalica..blblblbllblbl...
zimi dzhempere, aaa.. obozhavam dzhempere. :mrgreen: i djubretarce. :mrgreen: i chizmice.
jedva chekam zimu. :mrgreen:

*november rain*:
ja ne znam da se shminkam. ;p ebiga. ;p
a oblachim obichno farke, patike, neku obichnu majicu, i to je to. ;p
ljeti + shorcicje i japanke ;p
ponekad, al' ponekad, obuchem neshto poput suknjica i sandalica..blblblbllblbl...
zimi dzhempere, aaa.. obozhavam dzhempere. :mrgreen: i djubretarce. :mrgreen: i chizmice.
jedva chekam zimu. :mrgreen:

Ako ti bude neko trebao za shminkanje,pozovi me slobodno.Svi kazu da super sminkam a sminkala sam mnoge drugarice za maturu itd. :) :-D :grin:

Sto se tice moje odjece-ona je pretezno u crnoj boji(voooooooolim crnu boju),i crvena!To su uglavnom uske farmerke,maice,duks,eeeeeee da i sakoi-sve zavisi od prilike-stikle nosim kad izlazim,ovako casual,tene!Nakit-ma ludim za njim,kao i za kaisevima-to su mi omiljeni detalji!!!!!!!

Back