yep!!!sofffy:el to neko naselje u BG?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yep!!!sofffy:el to neko naselje u BG?
što?micika_015:....xmmmmm...moj stil oblachenja?.....A SHTA JE TO???
Ja to nemam....
Keeper:znojnica sa che guevarom....
jedva chekam da se pojavi kurton sa cheom.
Che_Anarki:Primete me naravno ali to je ono na 4u. :shock:
I predju na drugu stranu ulice.

micika_015:....xmmmmm...moj stil oblachenja?.....A SHTA JE TO???
Ja to nemam....
LUCKASTA_GIRL:
Avet:nije to nista , ja sam imao po 5-6![]()

pa kad si idiot i ne razumijes...Nixxx:Ne znam šta se svi toliko lože na njega? Ko da je on uradio nešto za nas. Boli me kaurac za chea bre... *********![]()
bitno da se nose lakirane crne spicaste cipele...Nixxx:Pa naravno... Nikad nisam voleo te punk, metal frikove...![]()
Glup si. Che guevara je vise od osobe. Najveci revolucionar ovoga veka.Nixxx:Ne znam šta se svi toliko lože na njega? Ko da je on uradio nešto za nas. Boli me kaurac za chea bre... *********![]()
Ma 99% fensera misle da je che gevara fudbaler.Ma uzass. Gade mi se.sofffy:Valjda kcerka?Aleida Guevara..
Stvarno je muka vidjeti svakog drugog momka/curu kako se qrchi sa majicom,cak ne znajuci ko je osova na njoj.
mala_nish:trenutno sam u zutom duxu i crnim helankama i ceo dan klosarim i izvinjavam se pankerima i ljubiteljima chea, jer ce me smatrati ludom, ali sada planiram da se mnogo skockam i obujem stikle i stavim sve zive cirkone i visece mindjuse i narukvicice i haljinicu i skroz smo u razlicitim stilovima, ali meni nije cudno vase oblacenje pa nece valjda ni vama moje, no nebitno......eto, ja uzivam u mom stilu, ali znam puno ljudi u stilu sweet jane i tako ponekad klosarimo zajedno i ja im se pridruzim kada se svira gitara i onda pevamo "ti si preeemlaaadaaaa.....a ja sam prestar za ceeekaanjeee...."i azru i psihomodopop i tako...a veceras ce se slusati stari latino i muzika u fazonu coco jumbo ya ya yee...na obliznjem splavu. sada idem
E to meni rece jedna. Ne meni su rekli da je Osama Binladen. Ma uzass. Ma oni ne znaju gde im je dupe a gde glava. MORONI!sofffy:fudbaler?! o boze...meni prisao neki tip :sto nosis drazu mihailovica na majici?
ili kad mi dodju : a sta tebe briga za njega,da se nisi zaljubila...? mislim,to je toliko povrsno... bzvz.
btw. trenutno sam u Che majici.
i da...vidjela sam neki mrezasti Che kachket ....ruglo nad ruglima...
@nishava : ma nekad to moze biti extra,ako je ukusno,a ne kad se one djikare nakrkaju svim i svacim.