Vas stil oblachenja je...

Rujevit:
@Nixxx, casual a brate?! To legendo, gledo si ''Football factory'' i ''Greenstreet hooligans''? Koja lomnjava...

koliko je pravi original kacket?

Sa velikim zakašnjenjem. Nisam gledao GSE ali jesam FF. Dobar film. Čuo sam da je GSE previše ''američki'' i ''holivud'', nemam pojma. Zavisi koji original kačket? Imaš Burbery, Fred Perry (polo majica ima u Mods69 u BG 5400 dinsa) , Aquascutum, Henry Lloyd, Stone Island... Svi koštaju ko Svetog Petra kajgana i originali retko gde se mogu naći kod nas. Burbery ti izlazi iz mode pošto ga nose svi pozeri. Tu su ti i nama pristupačniji Lacoste (pogotovu polo majice su in), Pittbull, Lonsdale, Mentalita Ultras, Hooligan Streetware i to možeš naći u Mods69 u BG, valjda ima nešto i u Budi Fin mada ne verujem. :wink:

Eh...ja se oblachim uglavnom fancy,ali mrzim da imam neku stvar koju ima pola grada:roll: Uglavnom sam u skunji(i kad izlazim i kad idem u shkolu),nekako se najbolje osecjam u tome...Leti su obavezne sandale/papuche a u toku ostalih god doba patike,eventualno neke slatke chizmice...Obozhavam da nosim nakit,pogotovo srebro...ili one drvene narukvice & ogrlice,to mi je jako slatko...a o kapama,kachketima & co. da i ne govorim...mislim da sam najvishe ''prepoznatljiva'' po suknjama & kapicama...:mrgreen::lol::D

pa ako postoje Rage Against The Machine i muzichki pravac koji se zove rap-metal, i koji potpisnik ovih redova voli da slusha, :mrgreen:... onda ne znam shto se neko ne bi mogao tako oblachiti kao rock i rap. mada ja nisam siguran bash kako to izgleda.
naravno ne od ponedeljka do chetvrtka sam roker a do nedelje reper :P

Zavisi kako kad. Nekad se obucem malo vise fensi(dobro, to sada jer uskoro idem na bazem pa mi trebaju neke lagane stvari ali i pola mojih crvenih maici texas farmerka i sl je na pranju). Skoro stalno sam u nekom mom punk outfitu, obozavam zihernadle, karirane stvari, odrpane texas jakne i bedzeve. Martinke nosim kad je jesen i zima, starke na prolece i leto, kad idem na plazu neke sandale(hocu da kupim rimljanke) ili japanke. Nekad se obucem i malo hippie tipa sarena marama za kosu, sarena suknja, bla bla sa dosta nakita.... Omiljen detalj su mi mindjuse, ogrlica, zihernadle(koje ovek makar na torbu okacim). Nekad izgledam ko metalac, rocker, sve mi to zavisi od raspolozenja. Ali najvise volim da se oblacim u punk stilu. Tako da planiram da se ubuduce otprilike tako oblacim(trnutno imam premalo garderobe za to).

Back