Vas stil oblachenja je...

prepoznatljiva po suknjicama, uglavnom teksas, a imam i nekoliko haljinica i haljina, cvetne, romanticne, uske, za zurke, kratke, do kolena, raznih boja.............
stil najprihvatljiviji je , po meni, sportski, tako da nosim za skolu cesto helanke, imam vise pari, dukseve i sportske dzempere...i kada obucem suknjicu, uvek je u kombinaciji sa patikama ili jadrankicama i sl.
kada se sredim za grad, za obicnu kaficu i pice sa drugaricama, ugl.sportski-elegantno, znaci farmerice i neka malo lepsa majica i neki fin nakit.......ali retko stikle. njih nosim kada idem na neku zurku ili u diskoteku, lokalne klubove itd. sve stikle su mi vrtoglavo visoke, iako nisam niska, nemam bas neki komplex. lepse se osecam u stiklama, ali me vrlo cesto mrzi da se sredjujem, pogotovo kada je ovako hladno

e da, ne podnosim kratke majice. ali, obozavam one duge....prelepo idu na kratku suknju ili farmerice i stikle..

iako mi je ormar pun odece, nosim samo moju omijlenu, dok se ne pocepaju (doduse ne mora to uvek da znaci...) momentalno ne mogu da izadem iz uskih farmerke kao iz 80-tih, sivog duksa s kapuljacom i plitke zelene starke (koje nosim vec oko 4 godine...mama me tera da ih bacim, ali nema sanse)....
imam i jednu mini suknjicu, koju mi je sestra od starih farmerki isekla. njih nosim sa carapama/helankama, ...znate sta mislim?
itd...uglavnom ne volim da se sredujem i stikle....

Retro - hippie - "samo-ne-fensi" stil.

Sandale su mi uglavnom neke apostolke,"najvolim" japanke...imam bezbroj pari bez obzira sto imam ogromnu zenstvenu nogu :) (41 nosim),imam jedan par malo visih cipela...nekoliko pari patika(skechers), dva para starki......converse,naravno!

Volim haljine u "moja baba stolnjak" looku...znaci cvijetovi,cipka...znate ono - hippie...
Isto tako duuuge,siroke suknje... i tunike.
Volim i duboke izreze na majicama.
Preferiram crnu boju.

Kad nije vrijeme za to,nosim par dukseva,levis farke i jaknu....

Za izlaske....bla..kako kad.Nikad se ne napucavam.

Uhh.... zavisi od prilike...
U skolu sam obicno opustena,onako farmenrke,starke,neka obicna majca... samo da se boje sloze....
A u grad stikle,minici,izbacim grudi,sminkam se... nikad me niko ne prepozna....
inace sam bolesna od patika (ALL STAR) imam jedno 5 pari...
i najvise volim ROZUUU boju,maslinasto zelenu i crnu....
Takodje obozavam da nosim suknje 'ciganke' sa nekim sandalama na visoku petu....
aa da,niski struk obavezno.....8-)

ja nisam odgovorila na svoju temu...tako da...sad cu...

mogu reci da se oblacim originalno...prepoznatljiva sam u masi...tj u mojoj shkoli...

obozavam plitke farke...majice...volim one malo krace posto super idu uz plitke farmerice..
trenerke...i 3/4 trenerke...slicne helankama...pantalone u kargo stilu...uz neke super trake (koje se uvlace umesto kaisa)... naravno gomila duxeva sa kapuljacama...i bolero duksici (te najvise volim)...
i jos jedan kratki maslinasto zeleni gornjak...

a od obuce najcesce nosim patike... raznorazne...
starke...imam jedne crno-drecavo zelene (po kojima me i prepoznaju), i roze (te sam nosila i za maturu...sad su se skoro raspale od nosenja, keva me tera da ih bacim ali necu)...skechersice (te su mi vise sportska varijanta)...i jos tako neke fancy patike...

suknje nosim jednino leti na moru...ili ponekad u grad... a u skolu suknje nikad nisam nosila (niti cu)...suknje su malo u rock stilu...plitke...itd...

sad planiram da izvucem pramenove...narandzaste...tj da obojim donji sloj kose... prvo sam htela drecavo roze...ali boja ne moze da bude trajna, tako da....nista... (mada ovo ne spada u oblacenje, al ajd...)

:)

ebesh stil oblachenja. smeshno.
mada ja ni kriv ni duzhan podsecjam malo na retro.
jbg kad nosim stvari koje je ujak nosio kad je on bio ko ja, dakle osamdesetih :)

adidas il converse patike, obavezno farke, koshulja duks ili majca preko duksa i kachket, kad ga okrenem unazad lichim ko da sviram u Pearl Jamu hehe. kul.

Odecu delim na:
1)za skolu i kucu
2)za izlaske, proslave, svecanosti...

U skolu nosim isto sto i po kuci (trenerke, dukseve, majce) zato sto idem u musku skolu (12 cura u celoj mojoj godini, nekih 20 u celoj smeni od 500 ucenika).

Volim da nosim belu odecu, nemam pojma zasto, valjda da se lepo vidi kad se userem kecapom ili kremom na uzini sto se i cesto desava.
I eto tako...
nemojte da odmah skacete ako neko dodje i otvori neku temu jer dolaze novi ljudi i hoce da pricaju o necemu, razumite ih :D

Zavisi od prilike, godisnjeg doba...
Za skolu oblacim(oblacila) farmerke, dukseve, dzempere, majice, eventualno neki sportski sako, patike ili cipelo-patike, papuce ako je toplo... Volim suknje do kolena i 3/4 farke, minice retko nosim. Preko dana je uglavnom to sve sportsko-elegantna varijanta. Obozavam sve nijanse roze boje, mada imam delove garderobe svih boja. Uvece se sredjujem, obozavam stikle- pogotovo salonke i otvorene sandale, pantalone na peglu, sakoe, elegantne suknje i majice sa dubokim dekolteom... Uvece nosim najcesce crnu, braon, ali leti i sve druge boje.

Back