Наведите особу са којом сте имали прву интеракцију(контакт,дописивање,...)на форуму Крстарице.Не морате означавати особу.
Мој први контакт је @milance19 .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bilo dok sam bio mlad i lud, sad jedva da uđem na pp.prvi pp, ko bi drugi nego @Baudrillard![]()
Ne znam nije mi ovo prvi nalog.Наведите особу са којом сте имали прву интеракцију(контакт,дописивање,...)на форуму Крстарице.Не морате означавати особу.
a dobro...toliko o tome, gore napisanom@Baudrillard, lepo vaspitan mlad covek mi se obratio na pp
E ne sjecam se.......Za par dana slavicu 7 rodjendan forumaski........Moj prvi (nedavno sam to skapirao) na prvom mom postu iz 2014 je pokojni Blajbi.
"pa,znaaas, pa..ovaaaj..."Kažu ljudi, čuvajte se prvog ko vam se obrati u nepoznatoj sredini.
Za malo da napisem moj je kraci......staz.....Izgleda da ja ovde imam najkraci staž, u maju ce biti tek godina kako sam ovde. Prva mi se obratila @Paula ,ljubazna i korektna.Zato sam i ostala![]()
Покојни? Нисам знао...жао ми је.Moj prvi (nedavno sam to skapirao) na prvom mom postu iz 2014 je pokojni Blajbi.