Vas omiljeni/najbolji trener

Murinjo i Sir Alex Ferguson !

imagesasv6.jpg

Kapelo mi se ne svidja posebno.Prvo se posvadjao sa Tottiem dok je bio u Romi,pa im oteo igraca cini mi se Emersona.Kad je otisao iz Reala poceo je zesce da pljuje po njima...
U Realu je sve imao zvijezde i zvijezdice...a sad filozofira neshto,kako ovo nije valjalo,a ovo nije valjalo...

Upravo i nije valjalo to sto je imao zvezdice.Svako je vukao na svoju stranu, svako je igrao za sebe a ne za tim. NIko nije slusao sta Kapelo kaze, a on ne voli tako da radi. I onaj majmun Kalderon doveo ga kad je trebalo da ostane u fotelji, cim se to ostvarilo Kapelo mu vise nije bio potreban, pa onda je poceo da ga pljuje. Covek je genijalan,a oni su ga samo iskoristili i odbacili kao staru carapu. Bas bi bilo dobro da dodje kod nas...Ali NE, onaj majmun hoce Rajkarda.

@ vnkrca
Aj molim te stavi me na ignore listu, kad te već toliko nerviram
Uostalom neka to urade svi koji misle kao ti, iskreno, nije me briga
Ja nemam nameru da se menjam zato što tamo neko nema odgovore na moje postove o bilo čemu, ali opet mora da odgovori da ne bi slučajno bio dužan.

Ocigledno onda ne pratite dovoljno ovaj forum.....listajte pa ce te videti.....a zna se i ko mu to dopusta
Ne pratimo dovoljno ovaj forum? Da li si pomenuo da neko pise nebuloze?
Redovno pratim ovaj forum i nisam primetila da je ikada ikog provocirao, a pojedini dodju ovde i svi im smetaju. Na Alexa se jos niko nije zalio, sto znaci da pises nebuloze.
Vidim imas nesto i protiv modova. Jel' ti i oni ne odgovaraju?
Apsurdno...

Back