Vas omiljeni/najbolji trener

KOWYNUXX:
Vidim da se veoma lepo slazes sa Jekom, posto ni ti ne citas moje postove u celini.Obrazlozenje za ovaj post sam dao u jednom poduzem, koji, ocigledno, nisi procitao.U njemu je sve objasnjeno.
A sto se objektivnosti tice, ja imam svoje misljenje i to je moje pravo.Uz misljenje, iznosim uvek i argumente, sto je odlika dobrog diskutanta.Na taj nacin sprecavam lupanje po cefu i iznosenje misljenja po principu:"Svidja mi se, tako je, i samo ja sam u pravu"
Ako mislis da nisam objektivan, izvoli pa pobij neki od mojih argumenata.Onda cemo da razgovaramo.
U pravu si,ja i GRIZZLY se bas lepo slazemo...;-)
To je zato sto je decko jedan od manjine koja trezveno razmislja.I koja nece reci:" ja ne volim Celzi zbog trenera" ili "Murinjo je nula od trenera.Ne podnosim ga zato sto je arogantan."...
pozz 4 GRYZZLY i by the way MOURINHO IS THE BEST!!!!

PLESsitnihDEMONA:
Kakav crni Rajkard,kakav Murinjo...jos oni moraju da pasu travu.
Kapelo i Lipi su za mene trenutno najbolji treneri. Onaj Kapelo nema covek sta nije osvojio sa bilo kojim klubom koji je vodio.
Pored njih puno cenim i Fergusona i Vengera. Onda Pereira i Skolari (Brazil)
Od matorih Arigo Saki i Mario Lobo Zagalo.
Da citiram samog sebe i da dodam jos i Otmara Hitzfilda.Bekenbauera kada je vodio Nemacku na SP u Italji.
Visente del Boske mi je jako dobar trener.
Kao i Karlos Bjanki koji se nije pokazao u Evropi,ali je zato sa Bokom uzeo sve u Juznoj Americi.

Da je Arsen Venger osvojio ovogodišnju Ligu Šampiona, ne da bi ušao u uži krug najboljih trenera, već bi bio NAJBOLJI trener na svetu.
A inače za njega važi da je najbolji skaut među trenerima. Koga on sve nije kupio za male, pa prodao za velike pare

MadonnaGirl:
Ja mislim da je onaj ratomur dujkovic najbolji......svaka mu cast........
Stvarno je odlican. U Africi ga smatraju bozanstvom, a specijalno za njega je predsednik Gane spremio docek kakav prilici jednom kralju.Kaze da bi rado bio nas selektor,ali da jos nije dobio poziv tako da na sledecem SP najverovatnije uzima Saudi Arabiju.

Inace od trenera ja najvise volim Murinja,pa Alexa pa Wengera.

Ja sam zaboravio da pomenem Ekotora Kupera (Majorka,Valensija,Inter)...koji pored toga sto je dobar trener je i veliki luzer.
Sa Majorkom je izgubio poslednje fiale Kupa pobednika kupova,sa Valensijom doduse ima titulu prvaka Spanije,ali i cini mi se dva za rdom izgubljena finala LS i sa Interom u poslednjem kolu izgubljena titula prvaka Italije. Kakav luzer...ali generalno dobar trener.

Hidink je najbolji.Sa Australijom stigao do osmine finala , a na proslom SP je sa J.Korejom stigao do polufinala.Videcemo sta ce uraditi sa Rusijom na EURO 2008 u Austriji i Svajcarskoj.A sto se nasih trenera tice , Dujkovic i Antic (nadam se da ce neko od njih dvojce preuzeti reprezentaciju).

Antić je rekao da neće da ima veze sa našom reprezentacijom(nešto u tom stilu).
Dujković je rekao da bi rado prihvatio, ali ima ugovor do kraja 2006.
Inače Srbija igra prvu utakmicu 16.08, pa bi do tada trener trebao da bude uveliko poznat(spominje se 20.07)

Back