Sasa_Huligan
Obećava
- Poruka
- 90
Arsen Wenger i Gus Hidink
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si,ja i GRIZZLY se bas lepo slazemo...;-)KOWYNUXX:Vidim da se veoma lepo slazes sa Jekom, posto ni ti ne citas moje postove u celini.Obrazlozenje za ovaj post sam dao u jednom poduzem, koji, ocigledno, nisi procitao.U njemu je sve objasnjeno.
A sto se objektivnosti tice, ja imam svoje misljenje i to je moje pravo.Uz misljenje, iznosim uvek i argumente, sto je odlika dobrog diskutanta.Na taj nacin sprecavam lupanje po cefu i iznosenje misljenja po principu:"Svidja mi se, tako je, i samo ja sam u pravu"
Ako mislis da nisam objektivan, izvoli pa pobij neki od mojih argumenata.Onda cemo da razgovaramo.
Da citiram samog sebe i da dodam jos i Otmara Hitzfilda.Bekenbauera kada je vodio Nemacku na SP u Italji.PLESsitnihDEMONA:Kakav crni Rajkard,kakav Murinjo...jos oni moraju da pasu travu.
Kapelo i Lipi su za mene trenutno najbolji treneri. Onaj Kapelo nema covek sta nije osvojio sa bilo kojim klubom koji je vodio.
Pored njih puno cenim i Fergusona i Vengera. Onda Pereira i Skolari (Brazil)
Od matorih Arigo Saki i Mario Lobo Zagalo.
GRIZZLY:mislim da su najbolji treneri Murinjo, Kapelo, Benitez i Lipi
:-P
Stvarno je odlican. U Africi ga smatraju bozanstvom, a specijalno za njega je predsednik Gane spremio docek kakav prilici jednom kralju.Kaze da bi rado bio nas selektor,ali da jos nije dobio poziv tako da na sledecem SP najverovatnije uzima Saudi Arabiju.MadonnaGirl:Ja mislim da je onaj ratomur dujkovic najbolji......svaka mu cast........
sumnjivo lice:Za nase fudbalere je potreban Ivan Grozni kao trener.
jbga, niko nije savrsenda ko ga placa njegovu himnu moze da peva.