Vas omiljeni/najbolji trener

Ranijeri je genije, samo mu treba dati vremena i sansu, a Roman nema strpljenja ... Ludak je i Granta oterao a ovaj odlicno poceo ... Cak ni Murinju koji mu je doneo trofeje nije dao sansu posle par losih utakmica ... Zbog toga Celsi nece biti velik klub ...

realno -već jeste.
igrao je finale LŠa...kakvi sve balvani važe za velike klubove...može i Čelzi :)
Ma Abramoviču će da dosadi zvečka i da napusti Čelzi ali se nadam da će doći neko normalniji...opet Čelzi ima nesreću u sreći : ima boljeg vlasnika nego Liverpul ,ali goreg nego svi drugi :(
Granta sam preboljela,znala sam da čova mora popiti otkaz, ali Ranijerija-never.

realno -već jeste.
igrao je finale LŠa...kakvi sve balvani važe za velike klubove...može i Čelzi :)
Ma Abramoviču će da dosadi zvečka i da napusti Čelzi ali se nadam da će doći neko normalniji...opet Čelzi ima nesreću u sreći : ima boljeg vlasnika nego Liverpul ,ali goreg nego svi drugi :(
Granta sam preboljela,znala sam da čova mora popiti otkaz, ali Ranijerija-never.
Realno - ima i Notingem 2 titule, Aston Vila i Hamburger jednu, pa se ne moze reci da su veliki klubovi ... Igrao je i Monako finale pre 4 godine pa nije velik klub ... Ne postaje velik klub igranjem jednog finala, nego konstantnim osvajanjem trofeja, armijom navijaca po celom svetu, legendarnim igracima tokom cele istorije ... Takvi klubovi su Real, Barca, Milan, Mancester, Juventus, Bayern i Liverpul ... Po meni su ovo veliki klubovi, a Celsi ce trebati jos 50 godina da ih dostigne a da ovi ne osvajaju nista ...

@M.... (ne mogu da zapamtim sva slova :lol: )
jel ti to spomenu Beniteza :lol:, pa to je covek rupa bez dna, taman se ponadam doveo Toresa i Babela (koga konstantno forsira na pogresnom mestu), a on proda jednog konstruktivnog igraca (Garsiju) drugog drzi na klupi (Kjuel, sto zbog povreda sto zato sto treba da mu igra onaj pajser Marsovac) i dovede Marsovca, Reponju, Rodnija, Celavca (to je bacenih 30 milki), u ekipi mu propao Rise, kasni sa prodajom Alonsa, Sisoko nam nikad nije trebao, igraci iz omladinskog pogona ne dobijaju sansu, nemoguce da su toliko losi, tesko je biti gori od Marsovca (da ne bude zabune u pitanju je Benajun) ili Reponje (Voronjin)
ni ja ne bih pogresio da treba da dam za Toresa 34 milke ili za Babela 17
posao me bes od pre, ali sad poceo ispitni rok pa je jos gore

neko je spomenuo Babica, mozda najbolji od ovih nasih prvoligaskih trenera koji nikad nisu trenirali Partizan ili CZ, Kikovic nije los
od stranih je gotivim Safta (valjda nisam pogresio u imenu, onaj celavi sa brkovima) iz Verdera, uvek za gol vise, dobar izbor pojacanja (Rozenberg, Dijego), fali mu para da parira Bajernu

Back