Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Murinjo od stranih ,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Murinjo od stranih ,
Luigi Del Neri ... Jedino njega bih voleo kao zamenu za Ranijerija kad ovaj bude odlazio ...
mene nervira alex
Ranijeri je genije, samo mu treba dati vremena i sansu, a Roman nema strpljenja ... Ludak je i Granta oterao a ovaj odlicno poceo ... Cak ni Murinju koji mu je doneo trofeje nije dao sansu posle par losih utakmica ... Zbog toga Celsi nece biti velik klub ...Ranijeri
ahhh
uhhh
ehhh
***** ti rusa...
Ranijeri je genije, samo mu treba dati vremena i sansu, a Roman nema strpljenja ... Ludak je i Granta oterao a ovaj odlicno poceo ... Cak ni Murinju koji mu je doneo trofeje nije dao sansu posle par losih utakmica ... Zbog toga Celsi nece biti velik klub ...
Realno - ima i Notingem 2 titule, Aston Vila i Hamburger jednu, pa se ne moze reci da su veliki klubovi ... Igrao je i Monako finale pre 4 godine pa nije velik klub ... Ne postaje velik klub igranjem jednog finala, nego konstantnim osvajanjem trofeja, armijom navijaca po celom svetu, legendarnim igracima tokom cele istorije ... Takvi klubovi su Real, Barca, Milan, Mancester, Juventus, Bayern i Liverpul ... Po meni su ovo veliki klubovi, a Celsi ce trebati jos 50 godina da ih dostigne a da ovi ne osvajaju nista ...realno -već jeste.
igrao je finale LŠa...kakvi sve balvani važe za velike klubove...može i Čelzi
Ma Abramoviču će da dosadi zvečka i da napusti Čelzi ali se nadam da će doći neko normalniji...opet Čelzi ima nesreću u sreći : ima boljeg vlasnika nego Liverpul ,ali goreg nego svi drugi
Granta sam preboljela,znala sam da čova mora popiti otkaz, ali Ranijerija-never.
mene nervira alex
ja njega ne mogu ni da gledam. stalno nesto zvace. a omiljni trener? murinjo.i mene i to ŽEŠĆE.
murinjo.
ozbiljno sad: Mourninho
Ja volim dekicu. Bas je faca sa onom zvakom. Uostalom najbolji trener na svetu trenutno.ja njega ne mogu ni da gledam. stalno nesto zvace.