Vas omiljeni/najbolji trener

E, ovaj KOWYN, kol'ko moze da me razocara tolko moze i da me odusevi...

:-):-):-):-):-) za onaj post

on topic:
Mislim da Rajkard ima one kvalitete koji odgovaraju klubu kakav je Barca
Ne pritiska ih mnogo, ne soli im pamet, odlicno ih razume jer je bio vrhunski igrac...
Ali ipak sam malo popravio misljenje o njemu posle utakmice sa Benfikom..
Stvarno je odlicno pripremio tim za tu utakmicu...

Kakav crni Rajkard,kakav Murinjo...jos oni moraju da pasu travu.
Kapelo i Lipi su za mene trenutno najbolji treneri. Onaj Kapelo nema covek sta nije osvojio sa bilo kojim klubom koji je vodio.
Pored njih puno cenim i Fergusona i Vengera. Onda Pereira i Skolari (Brazil)
Od matorih Arigo Saki i Mario Lobo Zagalo.

bekamfan:
MA ZNAM JA TO NEGO KAKO JE BIO EKSTRA PREMA MESIJU KAD SE POVREDIO A INACE SAD DA MU DAS PORTO NE BI MOGAO DA PRODJE U KVALIFIKACIJAMA , ZA RAZLIKU OD MURINJA! 8-) 8-) 8-)
Upravo tako.Barsa je odlican tim,i nije tesko biti trener takve ekipe.Bilo koji trener da dodje,ako iole ima mozga,sa Barsom bi bio uspesan.Sa nekim gorim timom ne bi taj nista postigao...
@KOWYNUXX
Ne razumem zasto toliko insistiras na Murinjovoj aroganciji.Covek nije nista vise arogantan nego bilo koji drugi trener.A sad sto covek uvek govori ono sto misli,i sto njegovi komentari pogadjaju,ne mozes ga za to kriviti...
Jel' ste culi onu pesmicu za Murinja:"I close my eyes and stand there grinning
We can’t stop winning
You’d be grinning too
When I first came I was delighted
Could have managed United
Any team will do
I wore my coat
The world is merry
I’ve got John Terry and Drogba too
I switched them round
They all are hating
But I like rotating
Any team will do..'
Koliko se carski poneo kada je saznao za pesmicu...Za vreme treninga je pustio igracima i zajedno su se zezali na njegov racun...I Love him...Covek je genije...

JekaiGeorge:
Upravo tako.Barsa je odlican tim,i nije tesko biti trener takve ekipe

A tesko je biti trener Chelsea?Chelsea je izuzetno slab tim, prave vezare, nijedan reprezentativac, sve anonimusi...

JekaiGeorge:
@KOWYNUXX
Ne razumem zasto toliko insistiras na Murinjovoj aroganciji.Covek nije nista vise arogantan nego bilo koji drugi trener

:shock:
Na kojim si drogama?

Da se vrnem na topic:
Takodje trener koga veoma cenim je Gus Hiddink...taj ce da udje u LS i sa 11 pijanih molera...sto neko rece...fantastican psiholog i vrstan takticar...

Terror Techa:
E, ovaj KOWYN, kol'ko moze da me razocara tolko moze i da me odusevi...

:-):-):-):-):-) za onaj post

on topic:
Mislim da Rajkard ima one kvalitete koji odgovaraju klubu kakav je Barca
Ne pritiska ih mnogo, ne soli im pamet, odlicno ih razume jer je bio vrhunski igrac...
Ali ipak sam malo popravio misljenje o njemu posle utakmice sa Benfikom..
Stvarno je odlicno pripremio tim za tu utakmicu...

hvala, iako ne znam na sta se odnosi ni razocarenje, ni odusevljenje...:D

KOWYNUXX:
A tesko je biti trener Chelsea?Chelsea je izuzetno slab tim, prave vezare, nijedan reprezentativac, sve anonimusi...

:shock:
Na kojim si drogama?

Da se vrnem na topic:
Takodje trener koga veoma cenim je Gus Hiddink...taj ce da udje u LS i sa 11 pijanih molera...sto neko rece...fantastican psiholog i vrstan takticar...
Murinjo je pre Celzija bio i trener Porta u kom nisu igrali toliko poznati igraci kao u Celziju.Nije bio ni finansijski jak kao Celzi,pa je opet uspeo.
A sto se droga tice,ne znam ko je ovde na drogama...

Kol'ko je ovo jako!!!
Makelele,too much lele in your name. I'll tell Roman about that. He can buy you new name and papers
I didn't said nigger, i said bigger, you ugly African monkey !
Jasno je svima da je ovde istaknuta Murinjova arogancija i Rajkardova pasivnost, kao tranera!
Samo,naravno preuvelicano...
Jeste Murinjo arogantan, ali mislim da je prema svojim igracima dosta korektan i ima odlican odnos.
Npr. mislim da je Cappelo dosta stroziji od njega..

KOWYNUXX:
A tesko je biti trener Chelsea?Chelsea je izuzetno slab tim, prave vezare, nijedan reprezentativac, sve anonimusi...QUOTE]
da li je ovo bila sala il` ti stvarno ovako mislis????
da su prave vezare = daleko od toga, da niko nije reprezentativac = naprotiv svi su reprezentativci, i da su anonimusi = e tu si u pravu, vecina stvarno i jeste ali to ide u prilog Murinju
Sto se tice ostalih velikih timova, svi imaju reprezentativce, igraci im nijesu vezare i vecinom nemaju anonimuse
iz svega ovoga slijedi da bi svaki veliki tim bio bolji od Celzija
A TAKO NIJE!!!!!
I naravno ovim se pokazuje da je Murinjo veliki trener....

takodje iznio si negdje tvrdnju da Celzi nema driblere :shock:
a sta je Roben, Daf, Kol???

JekaiGeorge:
Murinjo je pre Celzija bio i trener Porta u kom nisu igrali toliko poznati igraci kao u Celziju.Nije bio ni finansijski jak kao Celzi,pa je opet uspeo.
A sto se droga tice,ne znam ko je ovde na drogama...

Drago dete, ubuduce citaj moje postove, pre nego sto na njih odgovoris.Istakao sam da mi se jako dopadao dok je bio trener Porta, a da sam ga omrznuo otkako je presao u Chelsea.I naveo sam razloge zasto.Nemoj lupati, vec lepo procitaj i argumentuj.

PS...sad smo otkrili ko je na drogama...

GRIZZLY:
ako cemo pravo ti organski ne podnosis ista sto ima veze sa Celzijem tako da nijesi objektivan ;-)

Vidim da se veoma lepo slazes sa Jekom, posto ni ti ne citas moje postove u celini.Obrazlozenje za ovaj post sam dao u jednom poduzem, koji, ocigledno, nisi procitao.U njemu je sve objasnjeno.
A sto se objektivnosti tice, ja imam svoje misljenje i to je moje pravo.Uz misljenje, iznosim uvek i argumente, sto je odlika dobrog diskutanta.Na taj nacin sprecavam lupanje po cefu i iznosenje misljenja po principu:"Svidja mi se, tako je, i samo ja sam u pravu"
Ako mislis da nisam objektivan, izvoli pa pobij neki od mojih argumenata.Onda cemo da razgovaramo.

GRIZZLY:
KOWYNUXX:
A tesko je biti trener Chelsea?Chelsea je izuzetno slab tim, prave vezare, nijedan reprezentativac, sve anonimusi...QUOTE]
da li je ovo bila sala il` ti stvarno ovako mislis????
da su prave vezare = daleko od toga, da niko nije reprezentativac = naprotiv svi su reprezentativci, i da su anonimusi = e tu si u pravu, vecina stvarno i jeste ali to ide u prilog Murinju
Sto se tice ostalih velikih timova, svi imaju reprezentativce, igraci im nijesu vezare i vecinom nemaju anonimuse
A TAKO NIJE!!!!!
I naravno ovim se pokazuje da je Murinjo veliki trener....

Posle ovakvog tvog odgovora moram da upitam :"Da li je u tvojoj porodici neko oboleo od psihickih ili mentalnih poremecaja?"

1.Ne znas za sarkazam.Kao, shvatio si ga, ali ga nisi shvatio.

GRIZZLY:

Pokusacu da odgovorim na ovo, iako nisam siguran sta si hteo da kazes(a mislim da nisi ni ti).Ovo za vezare, ne razumem, pojasni...
"Naprotiv svi su reprezentativci", znaci, provalio si ovde da sam bio sarkastican, 3 bambija za tebe, ali si ga pogresno protumacio, oduzimam 2 bambija.Kada sam sarkasticno rekao da niko nije rep., to na normalnom jeziku znaci da "Postoji bar 1 igrac koji je reprezentativac", a ne"Da su svi reprezentativci"...Cela prva postava vam je sacinjena od reprezentativaca, kao i gotovo cela klupa...
"da su anonimusi": MOLIM???
ako vecina stvarno i jeste, kao sto tvrdis, onda je tvoje poznavanje fudbala u rangu poznavanja fudbala coravog muflona sa ojedom.Hajde, navedi ko je to anonimus?Meni iz prethodnih sezona je samo jedan igrac nepoznat, da vidimo da li ces ga ubosti...

GRIZZLY:
A TAKO NIJE!!!!!

Delom sam obrazlozio vec ovaj deo.Nisi ni sam sebi jasan...

GRIZZLY:

Murinjo je poznat kao trener koji ubija kreatvnost u igracima i ima tendenciju da ih sputava u igri.Daf i Kol su izuzetni dribleri...znaju samo dribling promenom pravca, mada i to stvara probleme Dafu...Roben je jedan od igraca kojima je Murinjo unistio deo talenta...Covek zna i biciklu,i zaista je po tome daleeeeko od ostalih igraca u Chelsea... ali to nije nista narocito, s obzirom da sam video i Japa Stama da dribla na isti nacin.Ako je Stam dribler...Cudi me da nisi naveo Karvalja...

Dakle, razmisli pre nego sto ubuduce napises nesto...to bi otprilike bila poruka...

carlo anceloti.. :arrow:

Prilozi

• Kopija od 769750601[1].jpg
    Kopija od 769750601[1].jpg
    14,5 KB · Pregleda: 8
Najbolji treneri su Hiddink iza njega stoje velika dela na na malim mestima (polufinale SP sa Korejom, Plasman na SP prvi put u istoriji sa Australijom i naravno polufinale LS sa PSV-om ipak prosecnog sastava, a cak da je bilo pravde bi prosli i Milan koga su potpuno nadigrali u obe utakmice)

I naravno Wenger i Capello koji su sve dokazali brojnim titulama, tj. Vengeru fali LS, ali ako Anri nastavi ovako nije nista nemoguce!!!

@KOWYNUXX
ovo za poremecaje ti nije trebalo jer ja tebe nijesam vrijedjao i ne znam zbog cega si to zakljucio.....
Nijesam bio siguran iz tvoje poruke da li si koristio sarkazam ili si to stwarno mislio... jednostavno nijsam mogao da razlucim ... ok za to, sorry
kada sam rekao da su vecina anonimusi nijesam mislio na njihova imena( da li sam cuo za njih ili nijesam) koliko na njihovu slavu, koliko na to da oni nijesu zvijezde vec samo veliki radnici
sto se tice mog poznavanja to ne bih komentarisao, to ti ocijeni i zadrzi za sebe
koji bi igrac za tebe mogao biti anonimus = ne znam
mozda Karlton Kol, Fereira, Hut, sta znam koliko ti znas igrace Celzija
ja znam napamet citav sastav (i one koji nikad ne ulaze u igru) ali to je nevazno...
a kad smo kod driblera - mislim da si pretjerao kad kazes da npr. Daf ima problema i kod promjene pravca ili da Roben zna i biciklo pa je cudo u Celziju
ne znam, cesto ni ja tebe ne razumijem jer kada treba da izneses argumente ti koristis sarkazam
stvarno nijesam vidio da Stam radi biciklo ili je to jos jedan od sarkazama
Ne bih pisao kada ne bih razmislio prije toga o cemu hocu da pisem
Izvini ako sam povrijedio tvoj ego kada sam rekao da nijesi objektivan .... to sam zakljucio iz tvojih dosadasnjih postova koje sam naravno procitao ....jer ne bih s tobom polemisao da nijesam
:"Svidja mi se, tako je, i samo ja sam u pravu"
Ne znam kada ti je uspjelo da primjetis da se ja vladam po ovom principu :!:
Ja mnogo volim Celzi ali ne tjeram druge da ga vole
inace volim fudbal i sigurno je da iz toga ne mogu mrzjeti Ronaldinja i Barselonu zato sto su izbacili ove godine Celzi iz lige sampiona :shock: to bi bilo glupo a to je vladanje po gornje navedenom principu
Uostalom pogledaj moj drim tim na toj temi pa ces vidjeti da sam maksimalno objektivan....
pozzzzzz nema ljutnje ;)

@ GRIZZLY

evo, da ti se izvinim ovom prilikom za tu recenicu.Bio sam shokiran shto sam video toliko nebuloza u tvom postu, pa mi je izletelo.
Kada sam rekao anonimus, nisam mislio da nisi cuo za njih, nego da nisu stekli neku afirmaciju ili bili okarakterisani kao veliki potencijal.
Karlton Kol- mladi rep. Engleske, veliki potencijal
Fereira- rep. Portugala
Hut- igrac u koga se Nemci kunu kao u novog Boga, a igra kao drvo...reprezentativac Nemacke
jedini koga nisam zapazio do dolaska u Chelsea je Lasana Diara...zaista mi nije opao u oko...
Shto se ega tice, to meni niko ne moze da povredi.Samo je pojam "objektivnost" nemoguce sresti na forumu.Ovde je najveca objektivnost argumentovano iznosenje svog subjektivnog misljenja, i trudim se da se toga drzim...
A sorry, za princip...zaista se ne odnosi na tebe, nisam najbolje naznacio...odnosi se na jednu drugu personu koja se u tome moze lako prepoznati...sorry, moja greska...
Ja Chelsea ne volim zbog Mourinha i zbog stila igre.Ja volim ofanzivno i leprsavo, tehnicki savrseno i lepo za oko, a opet funkcionalno.Nema govora da je zbog onoga od prosle godine.
Naravno da nema ljutnje, a nadam se ni kod tebe...
josh jednom se izvinjavam za ono...

ma ok je
no problemo Puyol ! ! ! 8)
zapao si mi za oko od kada sam te prwi put vidio ovdje
super si lik (red je da bacim po neki kompliment) ;-)
a da Diara - stvarno ga mnogi nijesu primjetili, mislim da ce biti dobar
a kad smo kod leprsave igre i ja je obozavam ali ipak volim Celzi u tom sam tvrd :roll: ali ne osporavam da Barsa igra ljepsi fudbal, e sad da li je bolji to ne mogu da kazem
jer nije sve sto je lijepo i dobro

Back