KOWYNUXX:
A tesko je biti trener Chelsea?Chelsea je izuzetno slab tim, prave vezare, nijedan reprezentativac, sve anonimusi...QUOTE]
da li je ovo bila sala il` ti stvarno ovako mislis????
da su prave vezare = daleko od toga, da niko nije reprezentativac = naprotiv svi su reprezentativci, i da su anonimusi = e tu si u pravu, vecina stvarno i jeste ali to ide u prilog Murinju
Sto se tice ostalih velikih timova, svi imaju reprezentativce, igraci im nijesu vezare i vecinom nemaju anonimuse
iz svega ovoga slijedi da bi svaki veliki tim bio bolji od Celzija
A TAKO NIJE!!!!!
I naravno ovim se pokazuje da je Murinjo veliki trener....
takodje iznio si negdje tvrdnju da Celzi nema driblere :shock:
a sta je Roben, Daf, Kol???
Posle ovakvog tvog odgovora moram da upitam :"Da li je u tvojoj porodici neko oboleo od psihickih ili mentalnih poremecaja?"
1.Ne znas za sarkazam.Kao, shvatio si ga, ali ga nisi shvatio.
GRIZZLY:
da su prave vezare = daleko od toga, da niko nije reprezentativac = naprotiv svi su reprezentativci, i da su anonimusi = e tu si u pravu, vecina stvarno i jeste ali to ide u prilog Murinju
Pokusacu da odgovorim na ovo, iako nisam siguran sta si hteo da kazes(a mislim da nisi ni ti).Ovo za vezare, ne razumem, pojasni...
"Naprotiv svi su reprezentativci", znaci, provalio si ovde da sam bio sarkastican, 3 bambija za tebe, ali si ga pogresno protumacio, oduzimam 2 bambija.Kada sam sarkasticno rekao da niko nije rep., to na normalnom jeziku znaci da "Postoji bar 1 igrac koji je reprezentativac", a ne"Da su svi reprezentativci"...Cela prva postava vam je sacinjena od reprezentativaca, kao i gotovo cela klupa...
"da su anonimusi": MOLIM???
ako vecina stvarno i jeste, kao sto tvrdis, onda je tvoje poznavanje fudbala u rangu poznavanja fudbala coravog muflona sa ojedom.Hajde, navedi ko je to anonimus?Meni iz prethodnih sezona je samo jedan igrac nepoznat, da vidimo da li ces ga ubosti...
GRIZZLY:
Sto se tice ostalih velikih timova, svi imaju reprezentativce, igraci im nijesu vezare i vecinom nemaju anonimuse
iz svega ovoga slijedi da bi svaki veliki tim bio bolji od Celzija
A TAKO NIJE!!!!!
Delom sam obrazlozio vec ovaj deo.Nisi ni sam sebi jasan...
GRIZZLY:
takodje iznio si negdje tvrdnju da Celzi nema driblere :shock:
a sta je Roben, Daf, Kol???
Murinjo je poznat kao trener koji ubija kreatvnost u igracima i ima tendenciju da ih sputava u igri.Daf i Kol su izuzetni dribleri...znaju samo dribling promenom pravca, mada i to stvara probleme Dafu...Roben je jedan od igraca kojima je Murinjo unistio deo talenta...Covek zna i biciklu,i zaista je po tome daleeeeko od ostalih igraca u Chelsea... ali to nije nista narocito, s obzirom da sam video i Japa Stama da dribla na isti nacin.Ako je Stam dribler...Cudi me da nisi naveo Karvalja...
Dakle, razmisli pre nego sto ubuduce napises nesto...to bi otprilike bila poruka...