Nolole
Zainteresovan član
- Poruka
- 129
Ne znam šta da kažem... Konstantovali smo oboje da smo postali jednom drugom iscrpljujući na neki način i da nismo prosperitetni, barem ne na neki zdrav način. I onda smo ušli u taj neki on/off mod veze gde smo se udaljavali samo da bi se jednom drugom vratili kao bumerang... Pa opet konstantujemo isto, opet se distanciramo kao i opet bumerang.
I ta faza je zapravo trajala više od 2 meseca...
Nego je bilo intezivno baš između nas, do samog kraja, s tim da je to stvarno počelo da uzima danak, barem meni, jer opet, nekako smo oduvek bili na različitim frekvencijama ali nam je hemija bila nenormalna... Ali energija nije bila spokojna, znaš ono kada bi trebalo da se osećaš uljuljkano sa nekim. E to nikad nije bilo. Više je bilo kao da si zarobljen.

Nego je bilo intezivno baš između nas, do samog kraja, s tim da je to stvarno počelo da uzima danak, barem meni, jer opet, nekako smo oduvek bili na različitim frekvencijama ali nam je hemija bila nenormalna... Ali energija nije bila spokojna, znaš ono kada bi trebalo da se osećaš uljuljkano sa nekim. E to nikad nije bilo. Više je bilo kao da si zarobljen.